TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #127: Chytré svítidlo od Xiaomi a další

tipy z ciny 127

Kalendář prozradil, že je dnes středa a s tím i další díl oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním již 127. díle si představíme chytré svítidlo od Xiaomi, sadu šikovných kabelů nebo třeba držák telefonu pro hráče.

1) Chytré svítidlo od Xiaomi

Společnost Xiaomi ve spolupráci se společností Yeelight stojí za několika povedenými produkty, hlavně pak chytrými žárovkami a LED pásky za přívětivou cenu. Jedním z posledních produktů v tomto odvětví je chytré svítidlo, které se hodí především do ložnice. Díky 240 LED se postará o jasný zdroj světla, dokáže měnit svou barevnou teplotu a navíc disponuje WiFi i Bluetooth konektivitou. Díky tomu můžete světlo ovládat aplikací v mobilním telefonu a dokonce může reagovat i na váš Mi Band na ruce – pokud usnete, světlo samo zhasne.

Xiaomi Yeelight Smart LED Ceiling Light – vlastnosti

  • LED: 240x,
  • spotřeba: 28 W,
  • barevná teplota: 2700 – 6500 K,
  • svítivost: 0,1 – 2000 lm,
  • konektivita: WiFi a Bluetooth.
xiaomi chytre svitidlo-cinske zbozi

Cena: 1 527 Kč (GearBest)

2) USB-C kabel s automatickým odpojením

O nabíjení a péči o baterie v mobilním telefonu toho bylo napsáno mnoho a u některých aspektů stále panují dohady. Jedním z častých témat je ponechávání telefonu na nabíječce, i když je plně nabitý. Moderní smartphony by si s tím měly bez problémů poradit, pokud ale chcete mít jistotu, můžete vyzkoušet náš další tip. Tím je nabíjecí USB-C kabel, který pozná, že je smartphone plně nabitý, a automaticky ukončí nabíjení. Délka kabelu je 100 cm.

nabijeci kabel-tipy z ciny

Cena: 203 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 2 tipy)

3) Držák telefonu pro hráče

Patříte mezi náruživé hráče her na mobilních telefonech a chtěli byste hraní posunout na vyšší úroveň? Pomoci vám může tento držák, do kterého se telefon upevní. Kromě jistějšího a pohodlnějšího úchopu má navíc zabudovaný ventilátor, který pomůže ochlazovat i mobilní telefon. Díky tomu je hraní pohodlnější a zároveň bezpečnější pro váš telefon.

drzak pro hrace-nakupovani v cine xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 270 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 22 tipů)

4) Navíjecí USB-C kabel

Často cestujete a nosíte stále u sebe nabíjecí kabel? Pak by se vám mohl hodit tento kousek, který nabídne až 100cm délku, ale je zároveň velice kompaktní. Nehrozí ani, že by se zamotal, protože se automaticky navine. Kabel je určen pro telefony s USB-C konektorem.

navijeci kabel-cina nakupy

Cena: 87 Kč (Aliexpress)

– zaslal Petr Porteš (celkově 1 tip)

5) Levná bezdrátová sluchátka

Je to více než rok, co jsme testovali zajímavý koncept Samsung Gear IconX, ve kterém jsou sluchátka oddělena a tvoří dvě samostatné jednotky. Bylo jen otázkou času, kdy se podobné řešení začne více a více rozšiřovat i v řadách levnějších prodejců. V Číně již existuje mnoho podobných modelů a jeden z nejlevnějších si dnes představíme. Vzhledem k opravdu nízké ceně poslouží tento koncept spíše k vyzkoušení, zda nám budou dvě oddělená sluchátka vyhovovat. Kvalitní poslech úplně očekávat nelze.

LANSHA S630 – vlastnosti

  • výdrž přehrávání okolo 4 hodin,
  • integrovaný mikrofon,
  • MicroUSB nabíjení.
bezdratova sluchatka-5 tipu z ciny

Cena: 174 Kč (Aliexpress)

– zaslal Jaroslav Opočenský (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? Chytré svítidlo od Xiaomi, nebo třeba některý z kabelů?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)