TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #92: 1More sluchátka, GPS lokátor a další

tipy-z-ciny-92

Po týdnu jsme zpět s dalším nášupem 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním díle si představíme zajímavá sluchátka 1More, bezdrátovou nabíječku, GPS lokátor i držák do auta.

1) Nabíječka s 5 USB a Qi standardem

Patříte mezi náročné uživatele, kteří často nabíjí více zařízení najednou? Pak by se vám mohla hodit následující nabíječka, která disponuje 5 USB výstupy s maximálním proudem 2,4 A. Abyste ale takovou nabíječku mohli používat i pro pohodlné bezdrátové nabíjení, pyšní se standardem Qi.

Vlastnosti – nabíječka:

  • 5x USB výstup,
  • výstupní proud 2,4 A (max 8 A pro všechny),
  • podpora bezdrátového Qi nabíjení.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – bezdratova-nabijecka

Cena: 763 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 9 tipů)

2) Všestranný GPS lokátor

Podobné zařízení jsme tu již měli. Dnes si představíme GPS lokátor, který nabídne odolnou konstrukci s voděodolností IPX6, která sice nezaručí přežití při ponoření do vody, ale dešti a vlhkosti se ubrání. Díky klipu lze GPS lokátor použít na hlídání automobilu, osobních věcí nebo třeba domácího mazlíčka. Pro takové případy je vybaven GPS tracker baterií, která jej dokáže napájet přibližně 24 hodin.

Vlastnosti – GPS lokátor:

  • GPS lokátor,
  • voděodolnost IPX6,
  • baterie s výdrží okolo 24 hodin.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – GPS-tracker

Cena: 965 Kč (GearBest)

3) Sluchátka 1More Piston

Společnost 1More sice není u nás tolik známá, její produkty ale prodává například Xiaomi ve svém oficiálním obchodě. Dnes si představme jeden z levnějších modelů od 1More, který ale nabídne kovové zpracování i dobrý hudební zážitek. Nechybí ani možnost telefonovat díky mikrofonu a tlačítkům na kabelu.

Vlastnosti – Sluchátka 1More Piston:

  • délka kabelu: 1,2 m,
  • impedance: 32 Ohm,
  • frekvence:  20 – 20000 Hz,
  • možnost použít jako handsfree.
1more sluchátka

Cena: 509 Kč (Aliexpress)

4) Levné pouzdro pro vaše příslušenství

Často v batohu nosíte sluchátka, flash disk, kabely a další příslušenství? Aby se dané věci nemusely nutně válet samostatně na dně batohu, kde může teoreticky dojít k poškození, můžete si pořídit levné pouzdro. Díky němu budou věci uvnitř v bezpečí a zároveň je snáze naleznete.

Vlastnosti – levné pouzdro

  • rozměry: 7,5 x 7,5 x 2,5 cm.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – levne-pouzdro

Cena: 32 Kč (GearBest)

5) Magnetický držák do auta

Vlastníte-li telefon s kovovou konstrukcí, může se vám hodit tento šikovný magnetický držák od společnosti Aukey. Výrobce samozřejmě přidává i nalepovací kovové destičky, aby šel k držáku připevnit libovolný telefon. Tento držák se usadí v mřížce chlazení ve vašem automobilu, díky čemuž je telefon na očích i po ruce, ale zároveň nebrání ve výhledu při řízení.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – drzak-do-auta

Cena: 248 Kč (Aliexpress)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 96. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? 1More sluchátka, nebo třeba GPS lokátor?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)