TOPlist

10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #7

zbozi top

Sedmé pokračování našeho seriálu opět patří tipům na čínské zboží od našich čtenářů. Co jsme pro vás vybrali tentokrát?

1) Retro sluchátko pro mobilní telefon

Začněme opět spíše vtipným zbožím – chcete se vrátit do starých časů pevné linky, nebo si jen udělat z někoho legraci? V obou případech by vám mohl pomoci první tip na čínské zboží v podobě retro sluchátka, které lze připojit k mobilnímu telefonu přes 3,5mm jack.

zboží z číny - sluchatko

 

Cena: 100 Kč (Aliexpress)

– zaslal Martin Birklen (celkově 1 tip)

2) Univerzální nástavec s 8x zoomem a tripodem

Mobilní telefony dnes disponují snímači, ze kterých lze za dobrých podmínek vykouzlit velmi dobré fotografie. Pomoci pak můžou další nástroje, jakými může být například speciální nástavec s 8x zoomem a „trojnožkou“. Tento nástavec lze upevnit na téměř libovolný mobilní telefony a pořídit tak nevšední fotografie.

zboží z číny - zoom

Cena: 205 Kč (eBay)

– zaslal Zdeněk Pešek (celkově 1 tip)

3) Ohebný USB kabel držák

Kabelů do USB je na českém i čínském trhu mnoho. Pojďme si dnes představit další tip na zajímavé zboží, které představuje krátký, pevný a ohebný kablík. Ten může posloužit rovnou jako stojánek, ať už v notebooku či přímo v zásuvce.

zboží z číny - ohebný kabel

Cena: 73 Kč (TinyDeal)

– zaslal David Korčák (celkově 1 tip)

4) Světlo o velikosti kreditní karty

Chvílí, kdy člověk potřebuje zdroj světla, se  vyskytne spousta. Zejména pak na cestách, kde není možnost využití elektrických zásuvek, často oceníme svůj vlastní zdroj světla. Aby člověk nemusel nosit rozměrné svítilny, máme pro vás další tip na čínské zboží – kapesní světlo o velikosti kreditní karty. Tato miniaturní svítilna se vejde hravě například do peněženky, je napájena knoflíkovou baterií a jako základní zdroj světla na cestách plně postačí.

zboží z číny -světlo kreditka

Cena: 20 Kč (eBay)

– zaslal Jiří Hnik (celkově 2 tipy)

5) Univerzální bezdrátová nabíječka

Bezdrátové nabíjení prozatím nedosáhlo takové popularity, jak bychom si možná přáli a v 21. století čekali. Většina telefonů na trhu stále není vybavena podporou bezdrátového nabíjení a spokojit se musíme s klasickými kabely. Řešením ale může být speciální bezdrátová nabíječka, která obsahuje i adaptér do Micro USB pro podporu bezdrátového nabíjení. Tento adaptér lze poté schovat pod zadní kryt telefonu a můžete využívat bezdrátové nabíjení, jako kdyby váš telefon tuto technologii podporoval již v základu. Samozřejmostí je ale telefon, který má odnímatelný zadní kryt.

zboží z číny - qi nabijecka

Cena: 382 Kč (Dealextreme)

– zaslal Jakub Peřina (celkově 1 tip)

 

6) Bezdrátová nabíječka pro vybrané telefony

Pokud přeci jen váš telefon bezdrátové nabíjení podporuje, můžete vyzkoušet levnou bezdrátovou nabíječku. Na stránce produktu je zobrazen seznam kompatibilních zařízení, štěstí mají například uživatelé telefonů Nexus 4 a Nexus 5.

zboží z číny - nabijecka qi

Cena: 95 Kč (eBay)

– zaslal Marian Paytok (celkově 1 tip)

7) Miniaturní kvadrokoptéra

Baví vás létání, ale nechcete utrácet za velké a drahé stroje? Můžete vyzkoušet další náš tip na čínské zboží – miniaturní kvadrokoptéru na dálkové ovládání. Integrovaná baterie by měla zajistit let o délce 5-8 minut, což sice není mnoho, ale na zpestření nudného dne to jistě postačí.

zboží z číny - dron

Cena: 398 Kč (Banggood)

– zaslal Lukáš Židáček (celkově 1 tip)

8) Joystick pro hraní na dotykovém displeji

Náruživí hráči mohou ocenit i další náš tip. Mobilní zařízení dnes nabídnou spoustu zajímavých herních titulů, dotykové ovládání ovšem není vždy tak pohodlné a přesné. Můžete si ale pomoci speciálními joysticky, které lze přísavkou umístit do míst displeje, ve kterém ovládáte pohyb ve hře. Získáte tak pohodlnější hraní, které se více přiblíží herním ovladačům z konzolí či z PC.

zboží z číny - joystick

Cena: 32 Kč/kus (eBay)

– zaslal Lukáš Krupčík (celkově 1 tip)

9) Herní ovladač pro telefony

Pokud byste přesto nechtěli dělat kompromisy a patříte mezi časté hráče mobilních her, oceníte povedený gamepad pro mobilní zařízení. Ten je vybaven praktickým držákem, do kterého lze vsadit mobilní telefon. Tím získáte kapesní herní konzoli, která nabídne velmi pohodlné a přesné hraní.

zboží z číny - konzole

Cena: 470 Kč (Aliexpress)

– zaslal Václav Kubánek (celkově 1 tip)

10) Držák telefonu od Xiaomi

Několik přísavek, které poslouží jako držák telefonu, jsme si ukázali již v předchozích dílech. Tentokrát vám dáváme tip na originální držák od společnosti Xiaomi, který svým tvarem a barvou připomíná zadní část čmeláka. Tento držák lze připevnit díky přísavce na téměř libovolný mobilní telefon či tablet na trhu. Cena je ovšem bohužel mírně vyšší.

zboží z číny - držák včelka

Cena: 145 Kč (ibuygou)

– zaslal Roman Kučera (celkově 1 tip)

 

 

Vzhledem k obrovskému počtu čínských obchodů je velmi pravděpodobné, že se zboží z našeho článku nalézá i v jiném obchodě s nižší cenou. Uvedli jsme pouze ověřené obchody, ze kterých jsme povětšinou dané zboží sami zakoupili. Pokud objevíte stejný výrobek s nižší cenou, dejte nám o tom vědět v komentářích. Rádi tipy na obchody rozšíříme. Děkujeme.

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

Vítěze vyhlásíme každý 5. díl, první vyhlášení proběhne výjimečně až 10. díl (abyste měli více času zasílat zajímavé tipy). K odeslání svých tipů využijte soutěžní formulář.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 5. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. První vyhlášení proběhne až 10. díl seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Líbil se vám dnešní výběr 10 zajímavých zboží?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (38)