Xiaomi ve čtvrtek představí nový přístroj, akce poběží online

xiaomi-mi4-poster

Čínská společnost Xiaomi chystá nový mobilní přístroj, který by měl být navíc představen globálně celému světu. Tato akce vypukne již ve čtvrtek v Indii a fanoušky čínské společnosti jistě potěší fakt, že budou moci sledovat živý přenos z pohodlní domova díky internetovému streamu. Ten by měl být dokonce v angličtině, což se sice zdá jako naprostá samozřejmost, v minulosti tomu ale úplně tak nebylo. Stream společnosti Xiaomi bude k dispozici na této adrese, kde již nyní začal odpočet. Podle něj vypukne představení již ve čtvrtek 23. dubna v 11 hodin.

Představení nového produktu Xiaomi odstartuje již ve čtvrtek

xiaomi launch

Oficiálně prozatím společnosti Xiaomi neprozradila, jaký kus „železa“ bude představen. Počítá se nicméně s novým zástupcem řady smartphonů, který by mohl dostat označení Xiaomi Mi4i a být tak odlehčenou verzí oblíbeného modelu Mi4. Hardware zůstane stále výborný – 4,9″ Full HD displej, osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 615, 2GB RAM paměť, 16GB vnitřní úložiště a 13MPx fotoaparát. Chybět by neměla ani podpora běhu dvou SIM karet, Android 5 či LTE, které ale bude mít možná opět problémy s některými frekvencemi. Představení se blíží, zůstaňte proto naladěni.

zdroj: androidheadlines.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)