TOPlist

Vyzkoušejte aplikaci Flipboard, vyextrahovanou z Galaxy S III

flipboard_ico

Jednou z novinek „palubní výbavy“ nové vlajkové lodi Samsungu – Galaxy S III – je aplikace Flipboard, kterou dobře znají uživatelé „jablečných“ telefonů a tabletů. Jedná se o agregátor sociálních sítí a čtečku webových zdrojů, prezentující vše v atraktivním časopisovém formátu. Samsung měl na tuto čtečku pro Android exkluzivitu na blíže neupřesněnou dobu, zatímco na oficiálním webu se zájemci mohli dočíst jen to, že „bude k dispozici na vybraných modelech mobilních telefonů s Androidem.“ Kdo chtěl Flipboard používat na Androidu, měl do včerejška jedinou možnost: koupit si Galaxy S III.

Flipboard pro Android Flipboard pro Android

Nebyli by to ale vývojáři z XDA, kdyby se nepokusili dostat APK soubor z Galaxy S III a nedali ho k dispozici i ostatním. Poděkovat můžeme vývojáři, jež na XDA fóru vystupuje pod přezdívkou Valcho, který vystavil aplikaci včera odpoledne.

Flipboard pro Android Flipboard pro Android

Stačí tedy stáhnout příslušný instalační balíček (jeho velikost je 2,3 MB) do telefonu a nainstalovat ho. Podotýkáme, že k tomu, aby se to podařilo, musíte mít v nastavení povolenou instalaci software z neznámých zdrojů.

Flipboard pro Android Flipboard pro Android

Doporučujeme také prostudovat postup, jak vytvořit účet.

Flipboard pro Android Flipboard pro Android

Zdroje: Android Guys, GSM Arena a XDA.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (30)