TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 196 – KOTOR, Borderlands, Exiles a další

star wars knigts of the old republic android hry

Dnešní díl seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry jako první nabídne skvělou adventuru Tales from the Borderlands od známé společnosti Telltale Games. Následovat bude legendární Star Wars Knights of the Old Republic pro Android. Třetím tipem je novinka společnosti Half-Brick (tvůrci Jetpack Joyride) – Monster Dash. Předposlední hrou je asi nejlepší snowboardová hra pro Android – Snowboard Party. Na závěr pro vás máme vynikající novinku od Crescent Moon Games. Jedná se o skvělé Scifi RPG Exiles.

Tales from the Borderlands

Telltale Games nevydávají svoje hry pro Android příliš často, nicméně v poslední době vyšly hned 2 velmi nadějné tituly. Tím prvním je herní předělávka jednoho z nejlépe hodnocených seriálů na světě – Game of Thrones. Tím druhým je pak novinka Tales of Borderlands, která čerpá z populární PC/konzolové hryBorderlands. Děj této hry se odehrává na planetě Pandora po událostech z Borderlands 2. Pokud jste už někdy hráli některou hru od vývojářů z Telltale Games, určitě vám bude jasné, jakým stylem je novinka ze světa Borderlands pojata. Čeká na vás spousta interaktivních rozhovorů, unikátní příběhová linie a výborné grafické zpracování. To vše zakomponováno do klasického point-and-click žánru. Prozatím lze ve hře zakoupit pouze první epizodu za 110 Kč. Vývojáři z Telltale Games mají v plánu vydat další 4 epizody.

Tales from the Borderlands
Tales from the Borderlands

Star Wars Knights of the Old Republic

Máme výbornou zprávu pro všechny fanoušky legendárního RPG – Star Wars: Knighs of the Old Republic (KOTOR). Tato hra se totiž objevila v obchodě Google Play za 112 Kč. Jedná se o kompletní portaci originálního titulu. Proto si ve vašem zařízení připravte 2,4 GB místa. Ve hře se dostanete do války mezi rytíři Jedi a krutými Sithy. S vaším hrdinou jakožto poslední nadějí rytířů řádu Jedi, se vydáte do nejrůznějších lokací známých z hvězdných válek, jako například Tatooine, Kashyyyk a další. Jedná se o RPG titul, v němž neovládáte pouze vašeho hrdinu, ale také zbytek vašich spolubojovníků. Těmi můžou být Twi’lekové, Wookiové, Droidi apod. Star Wars Knights of the Old Republic nabídne naprosto vynikající příběh a skvělou hratelnost, díky které si hru zamilujete. V současné době je hra zlevněna o 50 %. Neváhejte tedy využít této skvělé nabídky.

Star Wars™: KOTOR
Star Wars™: KOTOR

Monster Dash

Společnost Half-Brick se proslavila především hrou Jetpack Joyride, která má na kontě více než 100 000 000 stažení v obchodě Google Play. S novinou Monster Dash se budou Half-Brick snažit o to, aby její počet stažení dosahoval také tak obrovských čísel. Jedná se o podobnou hru s velmi jednoduchým principem. S vaším panáčkem běžíte neustále kupředu, přičemž zabíjíte nepřátele stojící v cestě. Úkolem je doběhnout co nejdále, posbírat hodně zlaťáků a následně je investovat do rozvoje vašeho hlavního hrdiny. Tomu můžete vylepšovat statistiky s nákupem nových levelů, nebo dokupovat nové a lepší zbraně. Ve hře naleznete spoustu achievementů pro zvyšování vašeho základního kapitálu.

Monster Dash
Monster Dash

Exiles

Exiles je novinka společnosti Crescent Moon Games. U té je zvykem, že téměř všechny její hry udržují určitý standard kvality a při stažení novinek jako je tato se pak nemusíte bát, že šlápnete vedle. Exiles je Sci-Fi RPG s otevřeným světem a velkou spoustou herních prvků. Na počátku hry si můžete zvolit jedno ze tří povolání. Poté se vydáte do boje proti obřím mimozemšťanům a také vládě, jejíž nekalé úmysly mají v plánu rozšířit smrtelný virus. Po mapě se můžete pohybovat s využitím vznášedla, nebo obřího mecha. Hra nabízí obrovské množství přizpůsobení vašich zbraní a mnoho dalších upgradů. Nudit se rozhodně nebudete.

Snowboard Party

Snowboard Party je bezesporu jedna z nejlepších snowboardových her pro operační systém Android. Pochvalu si zaslouží nejen grafické zpracování a animace, ale také povedený systém vylepšování vašich atribut za získané zkušenosti. Ve hře můžete nalézt několik módů. Abyste si mohli otevřít další tratě, musíte nejprve splnit většinu úkolů v těch předchozích. Hra nabízí velmi jednoduché ovládání, díky kterému se i z naprostého nemehla stane profesionální snowboarďák.

Snowboard Party Pro
Snowboard Party Pro

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Líbily se vám dnešní Android hry?

Video – Pařba na víkend – tipy na Android hry

Pařba na víkend – tipy na Android hry 196

Pařba na víkend - tipy na Android hry 196

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)