Pařba na víkend – tipy na Android hry 217 – Marvel, hra na způsob Fallout a další

iron man android hry hlavni

Jaké Android hry si dnes představíme? Jako první to bude zombie logická hra Dead Eyes. Následovat bude SunBurn, ve kterém máte netradiční úkol – zemřít. Třetím tipem je hra inspirovaná Falloutem – Hardboiled. Předposledním tipem bude další „marvelovka“ – Future Fight, v níž si můžete vyzkoušet zabojovat s prakticky kterýmkoli hrdinou z Marvelu. Na závěr si představíme zajímavý titul Fortress Fury, ve kterém si postavíte pevnost a poté se vydáte bojovat se skutečnými hráči. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 217.

Dead Eyes

Ne ne, tohle není další klasická zombie řežba, kterých jsou v obchodě Google Play tisíce. Dead Eyes je totiž logická zombie hra. Tato netradiční kombinace žánrů může na první pohled působit spíše legračně, ale on vás ten smích po chvíli hraní určitě přejde. Především pak ve chvíli, kdy se ve hře začnou objevovat čím dál složitější kola, jejichž úspěšné zvládnutí bude vyžadovat vaší maximální soustředěnost a předvídavost. Úkolem každého kola je doběhnout z jedné části mapy do druhé. Cesta do cíle je samozřejmě posetá nemrtvými, takže to nebude zrovna procházka růžovým sadem. Hra je rozdělena na systém tahů. Během každého vašeho přesunu se začnou pohybovat i zombies. Ve hře existuje několik typů nemrtvých, přičemž každý z nich má své specifické návyky. Těm musíte porozumět, abyste byli schopni předvídat přesuny nemrtvých, což vám umožní mezi nimi kličkovat.

Sunburn

Ve většině hrách se snažíte hlavnímu hrdinovi či jeho přátelům zachránit život. Když si pak zahrajete SunBurn, zřejmě vám bude připadat zvláštní, že ve hře musíte dělat pravý opak – tedy zabít nejen sebe, ale všechny své kamarády. Pokud ovšem nepřeskočíte úvodní intro, bude vám hned jasné, proč se v každém kole musíte vydat vstříc rozpálenému slunci. Vaše vesmírná stanice byla zasažena meteoritickým rojem, který zničil veškeré raketoplány představující vaši poslední záchranu. Přeživší astronauti bez dostatku kyslíku v tryskových pohonech byli vymrštěni do kosmu. S vaším kapitánem musíte v každém kole zachytit lanem všechny astronauty a nasměrovat je (včetně sebe) do slunce.

Hardboiled

Máte rádi Fallout? Pak vás možná zaujme herní novinka HardBoiled, která je starým dobrým Falloutem inspirovaná. Tato postapokalyptická záležitost vás zavede do zdevastovaného města, kde se s hlavním hrdinou Maxem snažíte přežít. Ekonomický a politický systém šly stranou, na rozpadlých ulicích se šíří gangy, překupníci zbraní, ale i divoká zvířata. Bojový systém hry je založen na jednotlivých tazích, během kterých lze vykonat několik akcí. Boje s nepřáteli probíhají formou přestřelek nebo nelítostných soubojů na blízku. Ve hře nejsou žádné mikrotransakce ani in-game platby.

Hardboiled
Hardboiled

Future Fight

A máme zde další „Marvelovku“. Cílem hry bude zastavit ďábelského Ultrona, a to s pomocí prakticky všech super hrdinů z Marvelu. Jedná se o klasickou bojovku, v níž můžete v průběhu hry střídat hrdiny vašeho týmu. Z počátku budete mít k dispozici Kapitána Ameriku, Iron-Mana a Black Widow. Později se váš tým může rozrůst o spoustu dalších hrdinů s unikátními schopnostmi. Každý z hrdinů může v soubojích kromě klasického útoku také využívat 3 speciální schopnosti. Mise, v nichž většinou likvidujete jednoho robota za druhým, jsou zakončeny souboji s bossy. Za získané peníze a materiály lze vylepšovat vlastnosti vašich super hrdinů. U Iron-Mana to může být větší penetrace laserového děla, u Kapitána Ameriky například zesílení štítu.

MARVEL Future Fight
MARVEL Future Fight

Fortress Fury

Ve hře Fortress Furty budujete vaši pevnost, jejíž sílu pak otestujete proti skutečným hráčům. Budování pevnosti je vcelku zajímavý proces, hra vám v tomto ohledu totiž dává volnou ruku. Záleží pouze a jenom na vás, kde postavíte hradby, katapulty, obranné mechanismy a hlavně jádro vaší pevnosti. Aby se vám v boji podařilo zvítězit, musíte dobýt protivníkovo jádro dříve, než se to podaří jemu u vás. Samotné válčení probíhá na úrovni natahování katapultů a směřování na nepřátelské struktury. Tento systém je známý především z Angry Birds. Když budete v bitvách vyhrávat, můžete si pak dokupovat silnější hradby a zbraně.

Fortress Fury
Fortress Fury

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry (video)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 217

Pařba na víkend - tipy na Android hry 217

Pro hlasování z naší aplikace klikněte zde.

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)