SYMLIS Sparrow: OTG Flash disk a datový kabel v jednom balení

SYMLIS Sparrow 2

Šikovných kablíků není nikdy dost a spousta druhy vás zásobujeme například v našem pravidelném seriálu 10 tipů na zajímavé čínské zboží. Na serveru Indiegogo se nyní objevil další zajímavý kousek s názvem SYMLIS Sparrow, který v sobě sdružuje hned několik šikovných funkcí – datový a nabíjecí kabel, USB OTG Flash disk a tradiční Flash disk. Hravě tak můžete propojit díky SYMLIS Sparrow váš telefon s počítačem, s nabíječkou nebo využít až 64GB Flash disk pro váš počítač i telefon díky podpoře USB OTG. Díky magnetickým konektorům je navíc SYMLIS Sparrow velmi skladný, díky přídavné krytce lze z této šikovné pomůcky vytvořit například přívěšek na klíče. SYMLIS Sparrow tedy můžete nosit stále s sebou, což se jistě může hodit.

SYMLIS Sparrow a

SYMLIS Sparrow a

SYMLIS Sparrow

O něco horší už je to s cenou, která se může tradičně zdát o něco vyšší. Za 16GB variantu totiž zaplatíte v předprodeji na Indiegogo 50 dolarů, tedy necelých 1300 Kč. 32GB varianta SYMLIS Sparrow přijde na 1600 Kč a za 64 GB paměti budete muset utratit přibližně 2100 Kč. Tento projekt můžete podpořit či si rovnou výrobek objednat na stránce projektu.

zdroj: indiegogo.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)