Gear Fit 2 a IcoX: Chystá Samsung fitness náramek s GPS a zajímavá sluchátka?

gear fit 2

Od uvedení první generace fitness náramku s dotykovým displejem Samsung Gear Fit uplynuly již dva roky a byť si náramek v prodejích stále vede velmi slušně, zajisté by si již zasloužil právoplatného nástupce. Jak se zdá, dočkat bychom se mohli již brzo, na internet totiž unikly první informace a fotky údajné druhé generace tohoto náramku v podobě Samsung Gear Fit 2 a také chytrých sluchátek Samsung Gear IconX.

Jednou z největších novinek Samsung Gear Fit 2 má být přítomnost zabudované GPS, díky kterým fitness náramek poskytne lepší přesnost při sledování vaší fitness aktivity. S vysokou pravděpodobností si díky zabudované GPS při zaznamenávání své aktivity vystačíte i bez mobilního telefonu. Změn se dočkala i konstrukce náramku včetně mechanismu zapínání. Zachován by měl být zahnutý SuperAMOLED displej, ten tentokrát nabídne úhlopříčku 1,84″.

gsmarena_001

Vedle fitness náramku však jihokorejský výrobce neuhlídal také další novinku, kterou ocení zejména sportovci – sluchátka Samsung Gear IconX. Jedná se o Bluetoothová špuntová sluchátka. Ta na první pohled zaujmou především tím, že jsou skutečně bezdrátová a nepotřebují tak mít špunty spojené kabelem. Díky 4GB vestavěné paměti by mělo jít sluchátka k poslechu hudby používat i bez připojení k telefonu. Přítomna má být také odolnost vůči prachu a vodě. Další zajímavostí pak má být dotykové ovládání sluchátek. Aby toho nebylo málo, sluchátka se budou prodávat v pouzdru, v němž bude pravděpodobně zabudovaná baterie pro nabíjení sluchátek.

samsung gear 2

Jak se vám náramek Gear Fit 2 a sluchátka Gear IconX zatím líbí? Našli byste pro takovéto příslušenství využití?

Zdroj: GSMArena.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)