TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #38 – skvělý Launcher, sdílená zamykací obrazovka a další

aplikace 38

Na Google Play se objevil skvělý Launcher s cool animacemi – Voxis Launcher. Dalším tipem dnešního dílu je aplikace pro ideálního šlofíka s názvem Napper. Následuje aplikace pro převody 160+ cizích měn – Flip – Currency Converter. Další aplikace vás určitě zaujme. Jedná se o sdílenou zamykací obrazovku, kterou můžete využít jako kreslící plátno – LokLok. Naší poslední aplikací je Ask Internets! Můžete se v ní ptát na cokoliv, a to všech lidí na světě. To vše v dnešním dílu seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play.

Voxis Launcher

V obchodě Google Play se objevil nový Launcher s velmi elegantním vzhledem, zajímavými animacemi a množstvím přizpůsobitelných prvků. Tažením prstu z levé strany se dostanete do nedávno spuštěných aplikací. Tento Launcher nabídne velmi plynulé prostředí, a to údajně i na starších zařízeních. Voxis Launcher dále podporuje přiřazování libovolných obrázků vašim ikonám, dokáže přizpůsobit vaše Widgety a mnoho dalšího. Na videu níže se můžete podívat, jak tento Launcher vypadá v praxi.

Voxis launcher 1 android aplikace

Voxis Launcher Updates and (Quick) First Look!

Voxis Launcher Updates and (Quick) First Look!

Voxis Launcher
Voxis Launcher

Napper

Účel této aplikace spočívá v tom, že vám v co nejkratším čase a bez zbytečných průtahů umožní nastavit budík pro vašeho krátkého šlofíka. Někdy prostě potřebujete „vypnout“ a nechce se vám zdlouhavě nastavovat konkrétní čas budíku. V ten moment nastupuje na scénu aplikace Napper. V základním nastavení si můžete nastavit šlofíka na 20, nebo 60 minut. Naleznete zde ovšem i nastavení, díky němuž si můžete nastavit i konkrétní počet minut. Po nastavení času stačí stisknout velké tlačítko s nápisem „Take a nap“ a vydat se do říše snů. Je vědecky dokázáno, že 20minutový šlofík v průběhu dne je pro vaše tělo dostačující a dokáže hravě zatočit s únavou.

Napper 1

Napper
Napper

Flip – Currency Converter

Flip – Currency Converter je jednoduchá aplikace sloužící ke převodům měn. Těch podporuje přes 160, takže je velmi nepravděpodobné, že by vám některá v aplikaci chyběla. Po spuštění se vám zobrazí rozhraní pro zadávání čísel a 2 kolonky pro určení měny. Měnu můžete změnit tak, že na ni jednoduše kliknete a vyberete si vámi žádanou ze seznamu. V tomto seznamu můžete využít vyhledávání, abyste nemuseli scrollovat kilometry dolů. Po vybrání 2 měn se na základě aktuálních kurzů zobrazí výsledný převod. Stisknutím provázaných šipek můžete zvolené měny obrátit.

flip 1

CoinCalc - Currency Converter
CoinCalc - Currency Converter

LokLok

LokLok je v podstatě sdílená zamykací obrazovka. Co si pod tím představit? Aplikace LokLok vám nahradí vaši stávající zamykací obrazovku za sdílenou. Po instalaci si můžete vybrat, s kým chcete vaši zamykací obrazovku sdílet. Když se pak nacházíte na vaší zamykací obrazovce, můžete na ni dvakrát poklepat, čímž se dostanete do módu, ve kterém můžete na tapetu kreslit, přidávat obrázky a fotky. Vše, co na vaši obrazovku umístíte, se během velmi krátké chvíle objeví na zamykací obrazovce ostatních. Ostatními jsou myšleni lidé, které máte v aplikaci přidané do společné skupiny. Tímto způsobem si můžete předávat vzkazy, ale třeba i upomínky. Nedávno jsme vás informovali o studii, jež prokázala, že běžný uživatel denně odemkne svůj telefon zhruba 150krát. Když vám máma prostřednictvím zamykací obrazovky vzkáže, abyste nezapomněli umýt nádobí, zřejmě na to nezapomenete.

LokLok 1

LokLok: Draw on a Lock Screen
LokLok: Draw on a Lock Screen

Ask Internets!

Je poměrně netradiční aplikace, díky které se můžete dozvědět názory ostatních lidí světa na vaši otázku. Na každou otázku lze odpovědět Ano/Ne. Po spuštění aplikace se dostanete do feedu, kde můžete vidět otázky lidí z celého světa. Při vytváření otázky můžete zvolit barvu pozadí a také máte možnost nahrát vlastní fotografii/obrázek. Z dosavadního průzkumu jsme zjistili, že se mnoho lidí ptá na to, zda jsou sexy, jestli se mají ostříhat apod. Jsou zde ovšem i tisíce dalších otázek.

ask internets 1

a57790da8deb7364047bee9f1191ffb6?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Odkazy na poslední díly seriálu „Nejnovější Android aplikace z Google Play“

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)