TOPlist

Služba Moto Maker ve vtipné reklamě od Motoroly

Moto-X1

Společnost Motorola prodává již druhou generaci mobilního telefonu Moto X, který vyniká zejména kvalitou zpracování a možností přizpůsobení dle samotného uživatele. V rámci propagace služby Moto Maker nyní společnost Motorola do světa vypustila vtipnou reklamu. Pojďme se na ni krátce podívat.

Moto Maker

Mobilní telefon Moto X si může zákazník v průběhu objednání v mnoha ohledech přizpůsobit podle sebe. K tomuto účelu slouží služba Moto Maker, díky které si můžete vybrat barvu různých částí mobilního telefonu a můžete si zvolit materiál zadního krytu. Zákazník má v tomto případě na výběr z matného a lesklého plastu, bambusu a kůže. Kromě toho můžete přidat také gravírování zadního krytu, které učiní váš mobilní telefon zcela unikáním. Produkty společnosti Motorola jsou v České republice v tento okamžik bohužel velmi nedostatkovým zbožím. Pokud si budete chtít mobilní telefon Moto X objednat a přizpůsobit si ho podle sebe, tak budete muset objednávku provést z USA.

Moto Maker Motorola

Právě službě Moto Maker se věnuje zcela nová reklama od společnosti Motorola, která je pojata ve velmi vtipném stylu. Na celé video se můžete podívat níže.

http://youtu.be/j_V-tgfgwyU

 

Líbí se vám reklama na službu Moto Maker od společnosti Motorola?

Zdroj: Talk Android

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)