Liquipel: Utopte svůj smartphone

Liquipel

Voda – předchůdce života na Zemi. Bez vody by nebylo prakticky vůbec nic. Přesto se jí bráníme, nosíme deštníky, chráníme před ní svojí elektroniku a snažíme se jí nařizovat, jak se má chovat. To, že telefon nepatří do vody je jasné i dětem ve školce. I pokud výrobce prezentuje svůj model jako odolný vůči vodě, zaplavat si s ním určitě nepůjdeme. Nyní nastal zlom. Existuje postup, který z jakéhokoliv telefonu udělá voděodolný – Liquipel.
Jedná se o technologii, která opatří přístroj tenkým filmem odpuzujícím vodu na molekulární úrovni.

 

Liquipel

 

Proces začíná ve vakuové komoře, do které se čerpá pára Liquipelu, ta prostoupí zařízením a naváže se na molekuly povrchu, který tvoří převážně plast. Tato „léčba“ Liquipelem je viditelná pouze pod mikroskopem. A cena? V přepočtu necelých dvanáct stovek. Prozatím je technologie dostupná pouze v USA (pro velký zájem je přijímání nových objednávek dočasně pozastaveno), během tohoto roku se dozajista dostane i k nám. Nechme hovořit činy, koukněte na video:

 

https://www.youtube.com/watch?v=7Ama47RGdL4&feature=player_embedded

[via TA]

Tomáš Hochmuth
O Autorovi - Tomáš Hochmuth

Nadšenec do všeho Androidího, hledám kvality tam, kde by je nikdo nehledal. Rád recenzuji levné Androidy, jelikož jsou to ony, se kterými přichází začátečníci nejvíce… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)