LG, Sony, Acer? Jací výrobci s námi jedou do Brna a co přivezou?

Roadshow diskuse 2

Již v sobotu se potkáme na podzimní Android RoadShow 2014 v Brně. Těšíme se na všechny fanoušky Androidu, a abyste se mohli těšit i vy, přinášíme vám přehled výrobců, kteří s námi na tuto zastávku přijedou a přehled toho, co přivezou.

LG

LG si pro návštěvníky přichystá svou aktuální vlajkovou loď, kterou je LG G3. Ta byla pro Českou republiku zároveň oficiálně představena na RoadShow v Praze před prázdninami. Recenzi tohoto 5,5palcového velikána jsme vám již přinesli.

LG G3 první fotky 3

Dalším chystaným kouskem je zmenšenina s názvem LG G3s. Stalo se již bontonem, že výrobci ke svým vlajkovým lodím chystají i menší bratříčky, kteří nabídnou kompaktnější rozměry a zpravidla také méně výkonný hardware. Recenze G3s nám na webu visí teprve chvíli, jestli jste jí prošvihli, určitě se podívejte.

LG G3s - přední strana telefonu (8)

K vidění budou i zařízení nižší řady L.

lg-l-series-3

Sony

Rádi mezi našimi partnery vítáme i japonské Sony. Na jeho poslední vlajkovou loď se sype chvála ze všech stran a Xperia Z3 jistě patří k tomu nejlepšímu, co je aktuálně k mání. Recenze se ujal Honza Dolejš. U Sony můžete počítat s povedeným designem, prémiovými materiály i dobře odladěným softwarem. Spolu se Z3 dorazí i Z3 Compact, tedy zmenšená verze, která však neztratila nic z hardwarových kvalit a tak si našla cestu do kapes mnoha uživatelů.

Sony Xperia Z3 - záda telefonu (3)

Pro méně náročné uživatele je tu pak Xperia E3. Pyšní se Snapdragonem 400, 5MPx fotoaparátem a cenovkou pod 5 tisíc. Kdo hledá po designové stránce stylový a ne příliš drahý telefon, určitě se může o kvalitě Sony přesvědčit na vlastní oči.

xperia-e3-black-1240x840-fd9e974983648bed12b9174ff9b74a2c

registrace roadshow

Acer

Acer na Android RoadShow doveze celé portfolio svých telefonů řady Liquid a tabletů řady Iconia. Nejlevnější z řady Liquid 200 začíná na ceně 1 990 Kč. Jeho 4 palcový displej je ideální pro ty, kteří se zatím smartphonům vyhýbali a neočekávají příliš. Nejvyšším modelem je poté Liquid Jade, o který se bude i hrát.

Nabízí 13MPx fotoaparát a 5palcový IPS HD displej. Z tabletů budou k vidění desetipalcový Iconia Tab 10, osmipalcový Iconia Tab 8 a sedmipalcový Iconia Tab 7. Zajímavostí je, že u Iconia Tab 10 si od listopadu můžete zvolit, zda chcete Full HD displej, či se spokojíte s HD. V prodeji budou obě varianty. Tablety se rovněž vyznačují kvalitním zpracováním a parádně padnou do ruky, přijďte se přesvědčit sami.

acer iconia tab 1

Nvidia

Ani Nvidia nebude na RoadShow chybět. V létě představený Nvidia Shield Tablet patří k tomu nejlepšímu, na čem si můžete zahrát. Skvělý výkon, herní ovladač nebo služba Nvidia Grid dělá ze zařízení velmi zajímavý kousek. Recenzi jsme přinesli zde.

nvidia shield tablet cover

Dalším do party je konzole Nvidia Shield. Vypadá jako klasický herní kontroler, akorát má navíc obrazovku, Tegru 4 a parádně se na ní hraje. Recenze na našem webu už nějakou chvíli visí.

nvidia shield 1

Belkin

Již tradičně se na RoadShow vypraví výrobce mobilního příslušenství Belkin. Ať hledáte pouzdro na sport, které pohodlně udrží váš telefon na ruce nebo sháníte ochranu proti poškrábání, u Belkinu si vyberete. V nabídce určitě nebudou chybět ani nabíječky do auta a další užitečné příslušenství.

belkin

Kromě stánků výrobců pro vás chystáme i spoustu stanovišť v režii Svět Androida.

registrace roadshow

Brno Voroněž small

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)