Telefon Lenovo Vibe X3: TOP model s pořádným zvukem (první pohled)

Vibe X3

Do redakce nám dorazil telefon Lenovo Vibe X3, který byl představen před měsícem a aktuálně představuje vrchol nabídky tohoto čínského giganta. Proti konkurenci se Lenovo rozhodlo vytáhnout nejen s výkonným hardwarem, ale pro boj si zvolilo také originální design či solidní výbavu v oblasti audia.

Lenovo Vibe X3

Svým označením se sice tato novinka hlásí k loňskému „vrstvenému“ smartphonu Lenovo Vibe X2, za jejího přímého nástupce se ji však označit zdráháme. Výrobce totiž původně ryze stylový telefon přetvořil ve velmi dobře vybavený multimediální model. Vedle většího displeje a kompletně nového, neotřelého designu se pak tato novinka dočkala například integrace čtečky otisků prstů nebo kovového rámu.

Lenovo Vibe X3 – první pohled

Lenovo Vibe X3 - první pohled

Co se parametrů týče, bude Lenovo Vibe X3 lákat především na 5,5″ FullHD IPS displej nebo výkonný chipset Qualcomm Snapdragon 808 podpořený 3 GB operační paměti. Lenovo se chlubí, že se jedná o vůbec první telefon na světě, který nabídne dva přední reproduktory s technologií Dolby Atmos. Tu sice nabízí hned několik modelů z dílny tohoto výrobce, vždy však byla spjata výhradně se sluchátkovým výstupem. Velkým lákadlem je zde ovšem použitý 32bit DAC převodník, díky němuž by měl telefon nabídnout na poměry telefonů špičkový sluchátkový výstup.

Lenovo Vibe X3 specifikace:

Lenovo Vibe X3 specs 1 Po kliknutí na obrázek se dostanete do našeho katalogu

  • Displej: 5,5'' IPS LCD, 1920x1080
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 808
  • RAM: 3 GB
  • Fotoaparát: 21 MP
  • Úložiště: 32/64 GB
  • Baterie: 3500 mAh

Zajímá vás na tomto telefonu něco konkrétního? Neváhejte se nás zeptat v komentářích!

 

Za zapůjčení děkujeme společnosti Lenovo.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)