TOPlist

Lenovo Vibe X2 – unikátně zpracovaný a vysoce výkonný smartphone

lenovo-vibe-x2

Komerční článek

Každý se chce pochlubit něčím originálním. Často to bývá třeba jen malá drobnost. Smartphone Lenovo Vibe X2 však přichází se zcela unikátním a nezaměnitelným designem složeným že tří vrstev v různých barvách. A pro ještě větší výjimečnost se k tomu přidává i mimořádný výkon a inovativní příslušenství. Lenovo navíc zahájilo soutěž o Nejoriginálnější selfie, která trvá až do 14. prosince. Na tři výherce čeká zlatý Vibe X2.

Svým jedinečným designem a zpracováním Lenovo Vibe X2 rozhodně vystupuje z řady a pomůže tak vyjádřit osobitý styl svého majitele. Tento 5palcový telefon s Full HD displejem, tělem širokým jen něco přes 7 mm a velmi nízkou váhou rozhodně překonává své konkurenty. Ale u překvapivého designu výjimečnost tohoto telefonu teprve začíná. Lenovo Vibe X2 (4)

Pod povrchem ukrývá osmijádrový procesor True8Core od společnosti MediaTek. Spolu s operačním systémem Android 4.4 Kit Kat a 2 GB paměti RAM se tak můžete spolehnout na opravdu ďábelský výkon. Vibe X2 hravě zvládne hraní her i multitasking několika aplikací zároveň, to všechno s rychlou odezvou na pokyny svého majitele. Díky vysokorychlostnímu LTE (4G) datovému připojení bude navíc přehrávání videí z internetu nebo hraní online her naprosto bezproblémové.

Milovníky fotografií jistě potěší pokročilé duální fotoaparáty. Přední 5Mpx s pevným ohniskem a zadní 13Mpx s autofokusem a LED bleskem jsou jako dělané na zachycení těch nejlepších momentů z každodenního života. Navíc díky komponentům zabraňujícím zkreslení obrazu máte ostrost snímků prakticky zaručenou. Zjednodušené rozhraní fotoaparátu umožní uživatelům pořizovat jednotlivé snímky pomocí gest nebo hlasových příkazů.

Lenovo Vibe X2 (1)
Příjemným překvapením je volitelné revoluční příslušenství Vibe Xtension, díky kterým lze vlastnosti telefonu ještě rozšířit a využít tak Vibe X2 na maximum. Příslušenství má podobu speciálních krytů nebo pouzder, které lze snadno na smartphone nacvaknout. Pomocí Battery Xtension tak můžete třeba prodloužit výdrž telefonu. Nebo použijte HiFi Xtension – tenký přídavný Hi-Fi reproduktor – pro maximální zážitek z hlasitě přehrávané hudby.

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (27)