Pařba na víkend – tipy na Android hry 199 – Hra ala Frogger, kopie Lemmings a další pecky

gunslugs hlavni

Jako první si dnes představíme kopii legendární hry Frogger, která nese název Crossy Road. Mezi další hry na Android jsme zařadili hru společnosti Team 17 (Worms) s názvem Flockers. Tipem na třetí hru je skvělý Gunbrick, ve kterém si užijete nejen spoustu akce, ale také budete muset aktivovat vaše mozkové závity. Třetím tipem na hru je plošinovka Spoiler Alert, která se celá odehrává pozpátku. Na závěr si představíme druhý díl akční plošinovky Gunslugs. Toto jsou dnešní hry na Android, s chutí do nich.

Crossy Road

Vzpomínáte si na legendárního Froggera? Crossy Road je hra, která je právě touto hrou inspirovaná. Vaším úkolem bude přejít silnici, lesy a spoustu dalších překážek s cílem dojít co nejdále. Za každý úspěšný posun směrem vzhůru získáváte bod. Hra se nese v příjemné, kostičkované grafice a nabízí velmi jednoduché ovládání. Stisknutím displeje se automaticky přesunete vzhůru. Do stran se můžete pohybovat tak, že táhnete prstem buďto do levé, nebo pravé strany. Ve hře můžete sbírat mince, za které si posléze můžete zatočit ve výherním automatu, kde máte šanci vyhrát alternativní skiny vaší hlavní postavičky. Jedná se o nenáročnou, ale zato velmi zábavnou hru.

Crossy Road
Crossy Road

Flockers

Naše první hra byla inspirovaná legendárním Froggerem, tato druhá zase známou hrou Lemmings. Hru Flockers vytvořila společnost Team 17. Tu můžete znát především díky oblíbené sérii her Worms. Ve Flockers bude vaším úkolem zabezpečit průchod několika oveček do cílového bodu. Vaším ovečkám můžete přiřazovat různé schopnosti, jako například skok, blokování ostatních oveček apod. Hru můžete kdykoliv zastavit, čímž si můžete snadno naplánovat vaše budoucí kroky. Při cestě do cíle na vás čeká spousta překážek. Vyhýbat se tak budete nejen propastem, ale také ozubeným kotoučům a dalším překážkám. Flockers bude bezesporu patřit mezi vaše oblíbené hry na Android.

Gunbrick

GunBrick je skvělá akční hra, která potrápí vaše mozkové závity. Budete v ní hrát za kačera umístěného v multifunkční krychli, která disponuje štítem a také kanónem pro střelbu. Tuto krychli budete tažením prstu do stran převalovat. V cestě za splněním jednotlivých levelů vám budou stát nejen protivníci, ale také balvany, nebo šlehající plameny. Vaším úkolem bude krychli otáčet takovým způsobem, aby její štíty dokázaly pokrýt veškeré nástrahy. Mnohdy budete muset nejprve vystřelit, čímž se posunete o kousíček dále, což vám následně umožní krychli převalit na překážku správným směrem. Gunbrick přináší opravdu velmi zdařilý herní mechanismus, který vás bezesporu zabaví.

Gunbrick
Gunbrick

Spoiler Alert

Spoiler Alert je zábavná plošinovka, odehrávající se pozpátku. Hra začíná konečným levelem, kde se utkáte s bossem a zachráníte princeznu. Poté události naberou zpáteční spád a vy tak musíte udělat vše, co vás čekalo v náročné cestě za záchranou princezny. Při plnění předchozích levelů musíte udělat přesně to, k čemu vás hra nabádá, tedy to, co všechno se při vaší cestě událo. Když jste například zlikvidovali příšeru, budete ji muset „odzabít“. Naopak příšery, které jste nezabili, musíte nechat naživu. Hra je podána opravdu velmi zábavným způsobem a určitě se u ní budete bavit.

Spoiler Alert
Spoiler Alert

GunSlugs 2

GunSlugs 2 je pokračování úspěšné plošinové střílečky studia OrangePixel. V novém díle vás opět čeká spousta akce v několika herních módech. Armáda Black Duck se vrací, aby ovládla celou galaxii. Vy jim v tom samozřejmě budete muset zabránit. Hrou vás budou provázet vaši parťáci, kteří vám budou asistovat v boji. Čeká na vás nespočet přestřelek s nepřátelskými jednotkami, mimozemskými roboty, pavouky a dalšími protivníky. Hra dohromady nabízí 7 světů, kde každý z nich je rozdělený do osmi hratelných kol. Na konci levelů vás čekají obří bosové, jejichž zabití nebude zrovna procházkou růžovým sadem.

Gunslugs 2
Gunslugs 2

Odkazy na starší Pařby na víkend (Hry na Android)

Video Pařba na víkend – Hry na Android

Pařba na víkend – tipy na Android hry 199

Pařba na víkend - tipy na Android hry 199

Líbily se vám dnešní hry na Android?

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)