Android 6.0 Marshmallow pro Huawei Mate 7 vstupuje do betatestu

huawei-ascend-mate-7-citelnost-na-slunci

Huawei Mate 7 je bezesporu povedený telefon, který má i po téměř roce a půl stále co nabídnout. Vědoma si je toho nejspíš i samotná společnost Huawei a svému někdejšímu nejvybavenějšímu modelu se snaží věnovat patřičnou péči i po představení jeho nástupce v podobě telefonu Huawei Mate 8.

Huawei Mate 7 má již delší dobu přislíben update na Android 6.0 Marshmallow, zároveň s aktualizací na nejnovější verzi operačního systému Android má však na tento telefon dorazit také nová verze grafické nadstavby z dílny Huaweie – EMUI 4.0. Že Huawei své sliby myslí vážně a na updatu skutečně pracuje, nově dokazuje zahájení jeho betatestu, do kterého se můžete přihlásit i vy.

huawei mate 7

Pro zapojení do tohoto testu musíte splnit následující podmínky:

  • vlastnit smartphone Huawei Mate 7 ve verzi MT7-L09 nebo MT7-TL10
  • telefon musí běžet na verzi firmwaru B331
  • napsat e-mail na mate7betatest1@huawei.com a v něm uvést aktuální verzi vašeho firmwaru a číslo IMEI vašeho telefonu (to zjistíte například po zadání *#06# do dialeru)

Pokud budete mít štěstí, Huawei vám během pár dní pošle OTA aktualizaci. Mějte však neustále na paměti, že se jedná o beta verzi, která může obsahovat množství chyb a nedodělků. K betě se pokusíme v redakci také dostat.

Těšíte se na Android 6.0 Marshmallow pro váš Mate 7, nebo vám vyhovuje současná verze firmwaru?

Zdroj: AndroidAuthority.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)