Ainol představil sedmipalcový tablet s Jelly Beanem za 139 dolarů

novo7-crystal

Společnost Ainol sice nepatří mezi nejznámější výrobce androidích produktů ve světě, přesto si již připsala poměrně cenný skalp, když vydala jako první tablet, který po vybalení z krabice obsahoval systém Android 4 Ice Cream Sandwich. Že má opravdu dobré vztahy se společností Google, dokazuje i další model, Novo 7 Crystal, který bude opět ihned v době prodeje vybaven systémem Android 4.1 Jelly Bean. Navíc bude tento sedmipalcovým tablet stát pouze 139 dolarů, což je velmi lákavá nabídka. A jaké jsou další parametry?

novo7-crystal

Přístroj je vybaven sedmipalcovým IPS displejem s rozlišením 1024 x 600 pixelů, dvoujádrovým procesorem Cortex-A9, grafickým akcelerátorem Mali-400, 1 GB RAM paměti a 8GB vnitřní pamětí. Přístroj váží 328 gramů, je 11,2 mm tenký a na jeho těle nalezneme také slot pro microSD karty, výstup miniHDMI a miniUSB. Tablet by měl dorazit na trh 28. září.

zdroj: androidauthority.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (26)