5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #70: Šikovný stylus, hlídač květin a další

Šikovný stylus a další tipy z číny

Jistě jste si všimli, že jsme náš seriál nově přesunuli na středu, aby měl pro sebe více prostoru. V dnešním již 70. díle si představíme šikovný stylus, hlídač květin a další zajímavé zboží z čínských obchodů.

1) Šikovný stylus s Bluetooth

Vzdálené ovládání spouště je mezi uživateli poměrně oblíbeným zbožím z Číny. Co jej ale spojit ještě s jedním užitečným produktem – stylusem? Tento šikovný stylus pomůže nejen s ovládáním displeje telefonu či tabletu, ale zároveň poslouží i jako zmíněná vzdálená spoušť.

Vlastnosti:

  • šikovný stylus na displej
  • Bluetooth dálková spoušť
  • více barevných variant
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-sikovny-stulus

Cena: 192 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

2) Tričko pro fanoušky Androidu

Většina tipů v našem seriálu tvoří přístroje či příslušenství k mobilním telefonům, ale tak trochu zapomínáme i na vtipné „reklamní“ předměty, které s Androidem souvisí. Příkladem je i tričko s Androidem, které zaslal jeden z našich čtenářů. Podobných výtvorů se ve vodách čínských e-shopů nachází spousta, takže pokud by se vám náš tip nelíbil, neváhejte se podívat na další modely.

5-tipu-na-zbozi-z-ciny-tricko

Cena: 176 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

3) Blesk k mobilnímu telefonu

Blesk u mobilních telefonů není příliš efektivní a v nočních scénách nám zase tak nepomůže. Pokud ale potřebujete fotit mobilním telefonem a hledáte zdroj světla, může pomoci další tip z Číny – blesk k mobilnímu telefonu. Díky němu lze osvětlit scénu, navíc jej lze použít i v kombinaci s nabíjecím kabelem i třeba jako USB svítilnu k powerbance.

Vlastnosti:

  • blesk k mobilnímu telefonu, 10xLED
  • pro nabíjení i pro focení lze využít ohebný kabel
  • kovové provedení
5-tipu-na-zbozi-z-ciny-blesk

Cena: 302 Kč (Aliexpress)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 11 tipů)

4) Xiaomi hlídač květin

Pokud patříte mezi příznivce květin nebo se naopak jen nechcete starat o hlídání svěřených rostlin, můžete se spolehnout na zajímavé zařízení od Xiaomi. To pohlídá vlhkost půdy, její pH, množství živin, teploty i osvětlení. Informace dostáváte samozřejmě do mobilního telefonu skrze bezdrátovou technologii Bluetooth.

Vlastnosti:

  • měření vlhkosti, pH, živin, teploty i osvětlení
  • měření osvětlení: 0 – 100000 lm, přesnost 100 lm
  • komunikace skrze Bluetooth 4.1
  • mobilní aplikace do telefonu
xiaomi-mi-plant-1

 

Cena: 309 Kč (GearBest)

5) Nabíjecí magnetický konektor pro telefony Sony Xperia Z

Pokud jste majiteli některého telefonu řady Z, možná jste si všimli, že lze telefon nabíjet i skrze magnetický konektor na straně telefonu. Pokud byste chtěli tento pohodlný způsob nabíjení vyzkoušet, jistě se vám bude hodit právě tento magnetický konektor. K němu lze použít libovolný MicroUSB kabel.

Vlastnosti:

  • magnetický konektor pro telefony Sony Xperia
zajimave-zbozi-z-cinskych-obchodu-konektor-sony

Cena: 82 Kč (DealExtreme)

– zaslal Lukáš Malý (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 76. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)