5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #138: Retro konzole, sluchátka na sport a další

retro konzole-tipy z ciny

Je tu středa a s ní i 138. pokračování našeho oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním výběru na vás čeká retro konzole, vybavený ovladač pro Smart TV, organizace kabeláže a další.

1) Retro konzole s HDMI výstupem

Začneme dnes nostalgickým tipem, který s Androidem sice tolik nesouvisí, ale některé starší hry z herních konzol na něm mnohdy emulujeme a hrajeme. Co takhle přímo retro konzole, na které si dané hry můžeme zahrát v originále? Tato retro konzole disponuje dokonce HDMI výstupem, díky kterému ji lze bez problémů připojit i k dnešním televizím či monitorům. K dispozici jsou dva herní ovladače i kazeta s více než 500 hrami.

retro konzole-nakupovani v cine

Cena: 645 Kč (Aliexpress)

2) Bezdrátová sluchátka na sport

Novoroční předsevzetí často začínají u sportovních aktivit, ať už návštěv posiloven či přímo běhu v ulicích a přírodě. V každém případě by vám tyto chvíle mohla zjednodušit bezdrátová sluchátka na sport. Model Haylou H1 jsme již jednou zmiňovali, nyní však jejich cena spadla ještě o podstatný kus níže. Na první pohled se jedná o neznámou značku, sluchátka ale prodává Xiaomi na svém oficiálním obchodu.

Haylou H1 – vlastnosti:

  • Bluetooth 4.1,
  • frekvenční rozsah: 20 – 20 000 Hz,
  • výdrž baterie: 5 hodin hudby,
  • možnost použít jako handsfree.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – bezdratova sluchatka

Cena: 543 Kč (GearBest)

3) Magnetický nabíjecí kabel 3v1

Pokud již disponujete mobilním telefonem s USB-C konektorem, magnetický kabel vám práci zase tolik neusnadní – nový konektor je totiž sám o sobě reversibilní. Co když jste ale v situaci, kdy doma používáte telefony s MicroUSB, USB-C a třeba ještě Apple Lightning? Pak dává kabel z dnešního dílu smysl – vystačíte si totiž jen s jednou nabíječkou a kabelem a jen pomocí magnetického konektoru připojíte daný telefon.

Magnetický kabel – vlastnosti

  • délka 100 cm
  • konektory MicroUSB, USB-C, Apple Lightning
magneticky kabel-nakupovani v cine xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 189 Kč (GearBest)

4) Vybavený ovladač pro Android TV

Další náš tip v sobě ukrývá ovladač pro Android TV, který poslouží nejen k pohodlnému ovládání prostředí a zadávání textu, ale může sloužit i k hraní her. Jeho konstrukce totiž obsahuje nejen běžná ovládací tlačítka, ale i touchpad, joysticky a funkční klávesy. Díky USB donglu lze ovladač propojit bezdrátově i s počítači se systémy Windows, MacOS či Linux.

Ovladac TV-tipy z ciny

Cena: 705 Kč (Banggood)

5) Organizace kabeláže

Posledním tipem dnešního výběru je sada tří držáků kabeláže, která vám pomůže s její organizací. Velice jednoduše ji nalepíte na hranu stolu a zavedete skrze ni jeden či více kabelů. Potěší výběr barev i velmi nízká cena.

organizace kabelaze-cinske eshopy

Cena: 81 Kč (Aliexpress)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 147. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)