5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #141: Chytré hodinky NO.1 F6, zásuvka Sonoff S20 a další

NO.1 F6

Počasí je sice jako na houpačce, náš seriál však jako vždy patří středečnímu dopoledni. Máme pro vás další díl 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V dnešním díle na vás čekají chytré hodinky NO.1 F6, chytrá zásuvka Sonoff S20, nabíječka do auta a další.

1) Chytré hodinky NO.1 F6

Značka NO.1 sice není na českém trhu příliš známá, modely hodinek tohoto výrobce však mají ve světě své jméno. Dnes si představíme model NO.1 F6, který láká na velice nízkou cenu, slušnou výbavu i skvělou výdrž na jedno nabití. Dokáže přitom sledovat naši fyzickou aktivitu (ale ne pomocí GPS) či se spojit s mobilním telefonem a upozornit nás na události v něm (volání, SMS apod.).

NO.1 F6 – vlastnosti

  • odolnost IP68
  • výdrž ve „stand by“ až 120 dní
  • konektivita: Bluetooth 4.0
  • vibrace + reproduktor

 

NO.1 F6-tipy z ciny

Cena: 669 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 5 tipů)

2) Držák telefonu k PS4

Známé ovladače z herní konzole PlayStation 4 lze využít i při hraní na mobilním telefonu. K tomu by se vám mohl hodit tento užitečný držák, kterým připevníte mobilní telefon přímo k ovladači. Rázem se tak z této dvojice stane plnohodnotná herní konzole.

Drzak telefonu PS4-nakupy v cine

Cena: 183Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 5 tipů)

3) Chytrá zásuvka Sonoff S20

Přetvořit domácnost na „chytrou domácnost“ není úplně snadným krokem. Již dnes sice existuje téměř každý přístroj ve svém chytrém provedení, ne vždy je to však žádoucí. Mnohdy nám stačí přístroj pouze na dálku vypnout a zapnout, což hned není důvod k nákupu nového zařízení. Pomoci totiž může chytrá zásuvka, která bude řídit napájení spotřebičů. Sonoff S20 představuje levnou variantu, která navíc podporuje i hlasové asistenty jako třeba Google Home.

sonoff s20-zasuvka xiaomi kamera do auta-zbozi z ciny

Cena: 263 Kč (Banggood – EU-typ E)

4) Voděodolný obal nejen pro smartphone

Často se účastníte výletů a kvůli nepřízni počasí či okolí hrozí poškození vašeho telefonu? Opatřete si tento levný a jednoduchý obal, který ochrání telefon před poškrábáním i před vlhkostí. Bez obav jej tedy můžete umístit například do batohu. Obal samozřejmě může sloužit i pro jinou elektroniku – sluchátka, MP4 přehrávač, chytré hodinky a další.

Vodeodolny obal-cinske nakupy

Cena: 36 Kč (Aliexpress)

5) Nabíječka do prostoru nápojů

Posledním tipem je nabíječka do auta, kterou lze umístit do otvoru pro nápoj. Nabídne 2 USB výstupy s proudem až 3 A pro nabíjení telefonů a dalších zařízení.  Nechybí ani displej, který nás informuje o stavu nabíjení zařízení. .

Nabijecka do auta-cinske eshopy

Cena: 207 Kč (GearBest)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 2 tipy)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Vyhlášení proběhne po 147. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)