TOPlist

Xiaomi začalo s aktualizací MI6 na Android Oreo. Opravuje zároveň MIUI9

Problémy s dodávkou u telefonu Mi6

Xiaomi v těchto dnech začalo s aktualizací na Android Oreo. A to pro svůj vlajkový model minulého roku MI6. Kromě toho je v této velké aktualizaci i mnoho oprav pro nadstavbu MIUI, která má nyní číslování V9.2.3.

Xiaomi MI6 už funguje na Android Oreo

Aktualizace se začíná postupně uvolňovat, Xiaomi zveřejnilo také poměrně velký seznam změn. Novinky, které přichází s Android Oreo zde vypisovat nebudeme, můžete si je najít v našem článku, kde se právě těmto novinkám věnujeme. Ve zkratce jde ale například o notifikační tečky, obraz v obraze, adaptivní ikony nebo třeba automatické vyplňování.

Pokud jde o opravy, tak se opravila funkce pro neúmyslné zapnutí vytáčení, optimalizoval se systém, aplikace v pozadí by se již neměly automaticky zavírat. Dále se opravila chyba pro VoLTE, které se občas pauzovalo. Předělala se také aplikace kontakty, která má mírně upravené rozhraní a měla by mít lepší čitelnost. Oprav je poměrně dost, jejich kompletní seznam můžete najít na stránkách fóra MIUI.

[aps_product_sz id=“470569″]

Máte Xiaomi MI6, obdrželi jste již aktualizaci na Android Oreo?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)