Xiaomi Mi Band HRX: Nový chytrý náramek s ještě lepší výdrží

xiaomi mi band hrx

Xiaomi Mi Band HRX je nový chytrý náramek od čínské společnosti, oproti oblíbenému Mi Band 2 přináší několik vylepšení. A to hlavně, co se týče výdrže baterie a kvality měření. Ne vše se ale na tomto náramku vylepšilo.

Xiaomi Mi Band HRX nedokáže měřit srdeční tep

Tomuto náramku chybí zabudovaný senzor srdečního tepu, což možná někomu může vyhovovat. Podle Xiaomi má tento nový náramek vydržet na jedno nabití až 23 dní, to je o 3 dny více, než kolik tvrdilo Xiaomi u Mi Band 2. Dále se také mělo vylepšit samotné měření pohybu a spánku.

chytry naramek xiaomi mi bnad hrx

 

Displej má velikost 0,42“ a jedná se o OLED panel, ochranné sklo má být odolné proti poškrábání. Náramek také splňuje certifikaci IP67 pro vyšší odolnost. S telefonem se propojuje pomocí Bluetooth 4.0. Je také hodně lehký, bez pásku váží jen 7 gramů. Cena tohoto náramku je 20 dolarů, zhruba tedy pouhých 450 Kč bez DPH. Prozatím se prodává pouze v Indii. Brzy by se ale mohl ukázat i v Česku a vzhledem k nízké ceně by neměl být problém s objednáním ze zahraničí.

Partnerem zpráv o produktech Xiaomi je společnost Beryko.cz.

Vyžíváte na svém chytrém náramku či hodinkách funkci pro měření srdečního tepu?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)