Humble Bundle nabízí Worms 4 nebo Kingdom Rush za pár korun

Worms 4

Nový mobilní Humble Bundle se zaměřuje na strategické hry, nabízí pěknou řádku titulů za pár korun. Hlavními hrami tohoto balíčku jsou pak Worms 4 a Guild of Dungeoneering.

Nový Humble Bundle je stvořen pro fanoušky strategií

Opět jsme se dočkali nového balíčku mobilních her, tentokrát jsou zaměřené na strategie. U způsobu nákupu se nic nezměnilo, máte na výběr ze tří různých menších balíčků, které jsou rozděleny podle minimální ceny, kterou musíte zaplatit. Cenově se přitom pohybují v desítkách korun. Nejdražší balíček, se kterým si zajistíte i všechny předchozí hry, stojí zhruba 125 Kč. Kdybyste hry kupovali samostatně na Google Play, vyšly by vás zhruba na 1200 Kč. Navíc si můžete zvolit, kam vaše peníze půjdou, mezi možnostmi je i přispění na charitu.

Humble Mobile Bundle Strategy

V prvním balíčku, za který je potřeba zaplatit alespoň 1 dolar (25 Kč), naleznete Epic War TD2, MechCom, MechCom 2, Age of Civilizations a kredit do Battle for the Galaxy v hodnotě 5 dolarů. Když zaplatíte 3 dolary (75 Kč), dostanete navíc Anomaly Defenders, Anomaly 2, Kingdom Rush Frontiers, Kingdom Rush Origins a Hero Generations. Poslední balíček nabízí navíc za cenu 5 dolarů (125 Kč) Worms 4 a Guild of Dungeoneering.

Která hra z balíčku vám přijde nejlepší? Je to Worms 4, Kingdom Rush nebo něco úplně jiného?

Zdroj: humblebundle.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)