Vzhled YouTube se mění, dostává nové logo a design

Vzhled youtube se mění, nové logo youtube

Po mnoha letech se nám změnilo logo YouTube a kosmetických změn se dočkalo i uživatelské rozhraní. Jak můžete vidět v obrázku, logo již netvoří červeně podbarvená část slova „tube“. Nyní je logo tvořenou červeným tlačítkem „play“ a klasickým černým názvem společnosti. Vzhled YouTube se mění především kvůli malým obrazovkám.

Nemění se pouze vzhled YouTube, ale přibyly také nové funkce

Je to již dlouhých 12 let, kdy nás na tomto světě provází známé logo YouTube. Nejedná se však o zásadní přepracování konceptu, a pokud službu nevyužíváte denně, změny byste si možná ani nevšimli.

YouTube se rozhodl celkově svůj vzhled zjednodušit. Hlavním důvodem byla pochopitelně funkčnost, lepší přehlednost a snadné ovládání na menších obrazovkách. Pozadí uživatelské prostředí nyní půjde po kliknutí na profilový obrázek změnit na černou variantu.

YouTube: What will you watch next?

YouTube: What will you watch next?

Přibyly také nové funkce, jako například inteligentní rozpoznávání formátu videa. To bude mít snahu co možná maximálně využít velikost obrazovky. V nové verzi také půjde ovládat rychlost přehrávaného video v mobilní aplikaci.

YouTube
YouTube

Líbí se vám nové logo YouTubu?

Zdroj: youtube.googleblog.com

Radek Toman
O Autorovi - Radek Toman

Býval dobrým školitelem jednoho nejmenovaného elektra, ale namísto toho, aby využili jeho znalosti, zabili vášeň k elektru, kterou miloval. Obviněn ze zrady nyní projíždí Světem… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)