Vodafone na Vánoce nachystal sociální sítě a videa zdarma

Vodafone-vanoce-2017-akce

Vodafone Vánoce se opět představují jako poslední. Mobilní operátor Vodafone letos na Vánoce připravil pro zákazníky datový provoz na sociálních sítích a v aplikacích na sledování videí v plné kvalitě zcela zdarma.

Vodafone Vánoce jsou ve znamení balíčků zdarma

Vodafone v říjnu představil příplatkové balíčky Vodafone Pass. Jde o čtyři různé balíčky určené pro různé služby, jako jsou třeba aplikace pro sociální sítě, online videa nebo streamování hudby. Data z aplikací se pak nepočítají do FUP. Nejprve byly v říjnu spuštěny první dva balíčky Chat Pass a Social Pass. Dnes se dostává na zbylé dva Video Pass a Music Pass. Video Pass a Social Pass mohou zákazníci využívat zdarma ode dneška až do 31. ledna 2018.

„Dnes přicházíme na trh se slíbenými Vodafone Video a Music Passy. Music Pass uvádíme do prodeje za 99 Kč měsíčně, Video Pass pak ve speciální promo akci nabídneme až do konce ledna 2018 zákazníkům zcela zdarma. Spolu se Social Passem zdarma jsme tak vytvořili ideální vánoční dárek pro všechny, kteří chtějí být v kontaktu se svými blízkými nebo se podívat na oblíbené pořady,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky.

vodafone pass vanoce 2017

Aktivovat se dají hned několika různými způsoby. Buď přímo v aplikaci Můj Vodafone kliknutím na vánoční banner, na webu vodafone.cz/vanoce, v prodejnách nebo na zákaznické lince.

Kde se dá využít Vodafone Video Pass?

Momentálně funguje Video Pass v aplikacích YouTube, Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Stream.cz, Seznam Zprávy, Pohádky, SledováníTV. Později v prosinci se přidá DIGI2GO, Lepší.TV, Horizon Go a Kuki TV. Pozor ale, neznamená to, že k Video Passu dostanete i účty k jednotlivým službám. Takže například k takovému Netflixu či HBO GO musíte mít vlastní účet s předplacenou službou. Video Pass je o tom, že se data z těchto aplikací nepočítají do spotřebovaných.

vodafone vanoce 2017

Kde se dá využít Vodafone Music Pass?

Music Pass není nabízen ve vánoční nabídce, stojí 99 Kč měsíčně a momentálně podporuje několik aplikací. A to Apple Music, Deezer, Tidal, MusicJet, Evropa2, Frekvence 1, Rádio Bonton, Dance Radio, Youradio, Pigy.cz, Radio. Všimli jste si dobře, chybí Spotify a Google Play Hudba. První jmenovaný by měl být dostupný v prosinci, o druhé službě nejsou žádné informace.

O Vánocích nepřijdou zkrátka ani zákazníci, kteří nevyužívají tarif, který je potřeba k aktivaci Vodafone Social Passu. Získají navíc ke svému běžnému tarifu ještě 2 GB dat na měsíc zdarma, anebo balíček Komplet v síti fix s 50% slevou na 6 měsíců (124,50 Kč za měsíc po slevě).

Jak se vám líbí vánoční akce od Vodafone?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)