Vivo X20 Plus UD: Telefon se čtečkou otisku prstů v displeji představen

vivo x20 plus ud

Po mnoha ukázkách a únicích samotné technologie, jsme se dnes konečně dočkali představení telefonu Vivo X20 Plus UD. Ten se může chlubit čtečkou otisků prstů v displeji. Jde tak o první telefon s touto technologií. 

Vivo X20 Plus UD se začíná prodávat na začátku února 

Telefon má 6,43” velký FullHD+ displej s AMOLED panelem, který umožňuje to, aby v sobě měl schovanou i čtečku otisku prstů. O výkon telefonu se stará Snapdragon 660, který doplňuje 4 GB RAM a 128 GB vnitřní paměti. Ta jde rozšířit i pomocí microSD karet. Je v hybridním slotu, proto při použití microSD karty přijdete o možnost využití dvou simkaret.

Vivo-X20-Plus-UD

Na zadní straně se nachází duální fotoaparát. První má 12 MPx a světelnost f/1,8, druhý fotoaparát pak 5 MPx. Na přední straně je 12 MPx selfie fotoaparát. Pokud jde o další specifikace, tak baterie má kapacitu 3 905 mAh. Telefon podporuje také Bluetooth 5.0, 4G VoLTE. Nechybí ani USB-C nebo 3,5mm jack.

telefon ctecka otisku v displeji

Telefon jde oficiálně do prodeje 1. února za cenu 455 eur, v přepočtu tak 11 500 Kč. Dostupný bude pouze v jedné barevné variantě – černé se zlatými rámečky. Dostupnost v Evropě nebyla potvrzena, je ale hodně pravděpodobné, že jej překupníci importují k nám. A pokud ne, tak bychom brzy měli vidět telefony Oppo a OnePlus se stejnou technologií čtečky otisku prstů v displeji, jde totiž o sesterské společnosti Vivo a už v minulosti jsme mohli vidět, že si nové technologie mezi sebou vyměňují. 

Jak se vám líbí nový Vivo X20 Plus UD? 

Zdroj: gsmarena.com 

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)