Vivo V7 představen: Selfie kamera s 24 MPx na prvním místě

vivo v7 cz

Společnost Vivo se chystá vstoupit na evropský trh, jak jsme před několika týdny informovali. Nyní představila nový telefon Vivo V7. Ten zaujme displejem, který má poměr stran 18:9 a také selfie kamerou, která má 24 MPx.

Vivo V7 se zařazuje do střední nižší třídy

I když má telefon s moderním trendy displejem, tak spadá do střední nižší třídy. Svědčí o tom i použitý procesor, který nebyl upřesněn, nicméně plus verze stejného modelu má Snapdragon 450. Ten doplňuje 4GB RAM a 32GB vnitřní paměti. Displej má velikost 5,7″ a rozlišení 1440 x 720 pixelů. Zajímavé je také to, že v telefonu je slot na microSD kartu a současné také na dvě SIM karty. Baterie má kapacitu 3 000 mAh.

Jak už jsme psali výše, tak je telefon určen hlavně pro uživatele, kteří fotí hodně selfie. Pomoci tomu má 24 MPx selfie kamera. Kvalitu fotografií nicméně neurčují megapixely, další parametry selfie kamerky nejsou k dispozici, takže se dá těžko odhadovat, jak na tom ve skutečnosti bude. Zadní kamera má 16 MPx a světelnost f/2,0. Rovnou z krabice běží na Androidu 7.1 s nadstavbou Funtouch 3,2. Cena se pohybuje kolem částky 300 dolarů, po přepočtu s DPH zhruba 7 800 Kč.

Líbí se vám Vivo V7?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)