5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #85: Bezdrátová sluchátka, powerbanka s modemem a další

bezdrátová sluchátka tipy z číny

Celý svět se přehoupl do roku 2017 a my tu tak máme novoroční díl oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes na nás čekají levná bezdrátová sluchátka, powerbanka s modemem od Xiaomi nebo třeba bezdrátová klávesnice.

1) Levná bezdrátová klávesnice

I v minulém díle figurovala bezdrátová klávesnice pro ovládání Android PC, počítače a dalších zařízení. V komentářích pod článkem jeden z našich čtenářů zanechal tip na další alternativu, která se pochlubí i podsvícením kláves. Podle jeho slov funguje bezdrátová klávesnice již delší dobu a je s ní plně spokojen. Nechybí QWERTy klávesnice, touchpad ani spousta multimediálních tlačítek.

Vlastnosti – bezdrátová klávesnice:

  • QWERTY klávesnice,
  • bezdrátová konektivita (nano přijímač),
  • touchpad,
  • integrovaná baterie.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-bezdratova-klavesnice

Cena: 410 Kč (Aliexpress)

– zaslal Rossi14 (celkově 1 tip)

2) Miniaturní Bluetooth přijímač

Zařízení, která dokážou z drátových reproduktorů udělat bezdrátové, existuje celá řada. Dnes si ale představíme jedno z nejmenších, které připomíná spíše jen konektor. Ukrývá se v něm ovšem i Bluetooth přijímač a integrovaná baterie. Díky tomu lze toto zařízení připojit například do AUX vstupu autorádia a propojit s ním mobilní telefon. Při této ceně nelze čekat příliš kvalitní přenos zvuku, a proto se zařízení hodí spíše pro nenáročné posluchače nebo použití jako handsfree.

Vlastnosti – miniaturní Bluetooth přijímač:

  • technologie Bluetooth 4.1,
  • 3,5mm jack,
  • výdrž baterie 5 hodin,
  • Micro USB konektor pro nabíjení.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-bluetooth-prijimac

Cena: 288 Kč (Tiny Deal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 6 tipů)

3) Levná bezdrátová sluchátka

Spousta našich čtenářů si jistě po novém roce dala předsevzetí, že začne sportovat. Ať už se jedná o běh či pobyt v posilovně, mohla by se vám hodit bezdrátová sluchátka. Protože se cena za bezdrátové modely často šplhá i k několika tisícům, máme pro vás dnes tip na opravdu levná bezdrátová sluchátka. Ty vás rozhodně svou kvalitou na zadek neposadí, díky své velmi nízké ceně však mohou na sport posloužit dobře, navíc vám dají odpověď, zda takové zařízení vůbec využijete. A nemusí vás taková zkušenost stát moc peněz.

Vlastnosti – bezdrátová sluchátka:

  • Bluetooth 4.0,
  • výdrž baterie: 4 hodiny hudby,
  • možnost použít jako handsfree.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-bezdratova-sluchatka

Cena: 231 Kč (GearBest)

– zaslal Jakub Kolník (celkově 2 tipy)

4) Xiaomi powerbanka a 4G hotspot

Společnost Xiaomi spolupracuje se spoustou čínských společností, které vyrábí přístroje nejrůznějších odvětví, a Xiaomi je poté prodává pod svou značkou. Jedním z méně známých zařízeních je powerbanka, která disponuje slotem pro SIM kartu a funguje zároveň jako mobilní hotspot. Díky tomu lze dobíjet mobilní zařízení a zároveň mít stále aktivní internetové připojení i na cestách a v přístrojích, které samy o sobě slot pro SIM nemají (notebooky, některé tablety apod.).

Vlastnosti – Xiaomi powerbanka a 4G hotspot:

  • kapacita: 7800 mAh,
  • slot pro SIM,
  • podpora LTE (1800/2100/2600 MHz).
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-zmi-powerbanka

Cena: 1 625 Kč (Aliexpress)

5) Příslušenství pro akční kameru

Našli jste pod stromečkem akční kameru a ocenili byste další sadu příslušenství v podobě nalepovacích držáků? Máme pro vás tip na levnou sadu, která vám pomůže kameru přichytit na helmu i jiné povrchy a předměty.

Vlastnosti – bezdrátová klávesnice:

  • držák na řidítka,
  • držák na helmu,
  • 4x základna + nálepka,
  • sada šroubů.
5-tipu-na-zbozi-z-cinskych-obchodu-prislusenstvi-akcni-kamera

Cena: 179 Kč (GearBest)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

zajimave zbozi z cinskych obchodu - magneticky kabel


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace přejděte prosím do webového prohlížeče.

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 86. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce? GPS lokátor do OBD, chytré hodinky nebo Xiaomi Roidmi?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)