TES: Legends – Heroes of Skyrim konečně přichází i na telefony

TES: Legends

Karetní hra TES: Legends – Heroes of Skyrim se konečně dostává i na Android telefony poté, co v březnu vyšla na PC a červnu na tablety. Zároveň si můžete všimnou dodatku Heroes of Skyrim, což je první rozšíření do této karetní hry.

TES: Legends si oficiálně nainstalujete i na telefon

Tato karetní hra byla již dostupná na Androidu od června, oficiálně ale pouze pro tablety. Pokud jste chtěli hru spustit na telefonu, tak jste ji museli poměrně složitě instalovat a navíc hra nebyla ani pořádně přizpůsobena na menší displej telefonu. To se ale nyní mění.

elder scrolls legends app preview EN

elder scrolls legends app preview EN

Na první pohled hra může vypadat jako klon jiné karetní hry Hearthstone, nicméně půjčuje si jen některé základy a ve výsledku nabízí odlišný herní zážitek. A to třeba díky jiným herním mechanikám, jako je systém dvou lajn, runy, support karty a také příběhový offline mód. V něm můžete získat karty do multiplayeru.

The Elder Scrolls: Legends má zároveň speciální sledovací mód na Twitch.tv, kde si hráči můžou přidat Bethesda účet a za sledování streamů této hry budou dostávat náhodné karty. Hra je zdarma ke stažení, obsahuje pak in-game nákupy za reálné peníze.

The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls: Legends

Hráli jste již TES: Legends? Jak se vám hra líbí?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)