První Xiaomi telefony začínají dostávat MIUI 9

telefony xiaomi miui 9

První telefony Xiaomi začínají dostávat aktualizaci na stabilní verzi nadstavby MIUI 9. Konkrétně se jedná o tři novější modely Redmi Note 4X, Mi Max 2 a Mi 6 v globální verzi.

Stabilní verze MIUI 9 se pro první telefony Xiaomi začíná uvolňovat

Novou aktualizaci hlásí majitelé Mi 6, Mi Max 2 i Redmi Note 4X. Nicméně i když vlastníte jeden z těchto telefonů, tak aktualizace stále nemusí přijít. Stejně jako u jiných výrobců, i Xiaomi vydává aktualizace postupně ve vlnách. Pokud jde o další modely, tak aktualizace bychom se měli dočkat v první polovině listopadu. Později by se pak mělo dostat na starší modely Xiaomi, u kterých byla dostupná i betaverze MIUI 9.

Jak už jsme zmínili v dřívějších zprávách, tak v globální verzi MIUI 9 se nenachází tolik novinek, mezi největší novinky patří optimalizace systému. Dále se dostalo na nové ikonky, animace, přepracovala se domovská obrazovka pro výběr widgetů a tapet. Změny také proběhly v tichém módu a u přenosu souborů.

Partnerem zpráv o produktech Xiaomi je společnost Beryko.cz.

Vlastníte jeden z telefonů výše? Máte už na něm stabilní verzi MIUI 9?

Zdroj: xda-developers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)