Telefon Samsung Galaxy A6 se ukazuje na renderech. Vydání je za rohem

telefon samsung galaxy a6 render

Chystaný telefon Samsung Galaxy A6 se ukázal na nových renderech, které jsou založeny na uniklých informací, které v poslední době vyšly. Novinka vyjde ve dvou verzích, klasické Galaxy A6 a pak také Galaxy A6+. Půjde o telefon střední třídy.

Telefon Samsung Galaxy A6 se může prodávat i pod názvem Galaxy J8

Zdroje ze zahraničí hovoří i o tom, že na některých trzích se tato novinka bude prodávat pod názvem Samsung Galaxy J8, respektive Galaxy J8+ u větší verze. Věříme ale, že se tak nestane, Samsung by tak zbytečně pletl nejen uživatele. Různorodé pojmenování stejných modelů můžeme vidět například u Huaweie či Honoru a občas je hodně obtížné vyznat se v tom, jestli se jedná o nový telefon, nebo jen pouze přejmenování staršího telefonu.

Zpátky ale k chystanému smartphonu od Samsungu. Základní model by měl mít displej o velikosti 5,6″, Plus verze pak 6 palců. V obou případech by mělo jít o Super AMOLED panel s rozlišením FullHD+ a poměrem stran 18,5:9. Rozdíl kromě velikosti displeje by měl být i v čipsetech.

Here’s our first look at the Samsung Galaxy A6 Plus

Here's our first look at the Samsung Galaxy A6 Plus

Zatímco menší model by měl mít Exynos 7870, tak větší Plus verze má mít Snapdragon 625. U menšího modelu se bude nacházet 3GB RAM, Plus verze pak dostane 4GB RAM. Baterie se pak také bude samozřejmě lišit. Poslední rozdíl má být ve fotoaparátech, kdy Plus verze obdrží duální fotoaparát. Oba telefony poběží na Androidu Oreo. Představení se plánuje již brzy, cena ani přesnější datum vydání se zatím neví.

Líbí se vám specifikace a design telefonu Samsung Galaxy A6?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)