TOPlist

Telefon Oppo R11 oficiálně představen. Nabízí duální fotoaparát a pěkný design

Oppo R11 nahld

Čínská společnost Oppo představila svůj nový telefon R11, o kterém jsme mohli slýchávat v posledních týdnech. Nabízí poměrně zajímavé specifikace pro střední třídu.

Oppo R11 nabízí duální fotoaparát

Tělo telefonu je vyrobeno z kovu, na přední straně najdeme 5,5“ AMOLED FullHD displej, který má po stranách minimální rámečky. Na zadní straně telefonu pak najdeme duální fotoaparát, senzory mají 20 a 16 MPx, díky tomu má telefon také optický zoom. Přední straně pak nabízí 20 MPx selfie kamerku. Na spodní straně pak najdeme čtečku otisků prstů.

O výkon telefonu se stará nová verze Snapdragonu 660, dále to jsou 4GB RAM a 64GB vnitřní paměti. Přímo z krabice poběží telefon na Androidu 7.1. Baterie má kapacitu 2 900 mAh. Cena startuje na částce 485 dolarů, to je v přepočtu bez DPH 11 300 Kč. To je rozhodně sebevědomá cena na čínského výrobce. Doufejme jen, že se podobná cenová politika nepřenese i na dceřinou společnost OnePlus, která by již brzy měla odhalit svůj nový model OnePlus 5.

Jak se vám líbí nový telefon od značky Oppo?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)