Telefon OnePlus 5 vychází v limitované zlaté edici

telefon OnePlus 5 zlaty

Společnost OnePlus před několika dny zveřejnila na sociálních sítích příspěvek, že chystá nějakou zajímavou novinku. Dnes byla konečně odhalena a už víme, že se jedná o telefon OnePlus 5 v nové barvě, a to zlaté.

Zlatá barva se opět vrací k OnePlus

Barevná kombinace nazvaná Soft Gold se poprvé představila před rokem u telefonu OnePlus 3, poté přišla zlatá verze OnePlus 3T. A jelikož tato kombinace slavila u lidí úspěch, není proto velkým překvapením, že se nyní odhaluje i verze pro OnePlus 5. Tu si již nyní můžete koupit přes oficiální obchod společnosti.

OnePlus 5 – Soft Gold

OnePlus 5 - Soft Gold

Oproti jiným OnePlus 5 modelům se liší pouze v barvě. Na přední straně najdeme bílou barvu se zlatým lemováním čtečky otisků prstů. Záda a rámeček telefonu jsou pak v elegantní zlaté. Tato verze bude dostupná prozatím pouze ve verzi se 6GB RAM a 64GB vnitřní pamětí.

V neposlední řadě se také již brzy začne prodávat verze s 8GB RAM a 128GB pamětí v barevné kombinaci Slate Grey. Doplní tak Midnight Black. Nezapomeňte také na naši OnePlus soutěž, která již brzy začne, prozatím můžete hlasovat, o které ceny se bude soutěžit.

[aps_product_sz id=“443430″]

Jak se vám líbí telefon OnePlus 5 ve zlaté barvě?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)