TOPlist

Samsung v Česku zahájil výměnný program pro telefon Galaxy Note7

smartphone Galaxy Note 7R

Dnes začal Samsung po celém světě výměnný program telefon Galaxy Note7 s problémovou baterií. A to včetně České republiky. Níže naleznete informace, jak postupovat pro výměnu zařízení za nové.

Telefon Galaxy Note7 můžete vyměnit i za Galaxy S7/Edge

Ještě předtím, než se vám telefon vymění, žádá Samsung všechny majitele Galaxy Note7, aby jej přestali používat a uvedli jej do vypnutého stavu. Následně máte dvě možnosti, buď zavolat na bezplatnou zákaznickou linku na čísle 800 726 786, kde vám řeknou další postup procesu výměny. Druhá možnost je pak možnost vyměnit telefon tam, kde jste jej zakoupili, a to i třeba za Galaxy S7 nebo S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 7 - konstrukce, spodní část telefonu

Na nový Galaxy Note 7 si ještě budete muset ale počkat, Samsung doporučuje na tu dobu vrátit se k používání předchozího zařízení. Pokud už ale předchozí telefon nemáte, nebo vám třeba nefunguje, můžete rovněž zavolat na zákaznickou linku výše a domluvit se Samsungem zapůjčení náhradního telefonu, dokud nebude nové Galaxy Note7 připraveno k vyzvednutí.

Pro urychlení komunikace na lince si Samsung doporučuje dopředu připravit kontaktní informace a hlavně číslo IMEI vašeho Galaxy Note7. Samotný termín doručení nových Galaxy Note7 není znám, bude ale upřesněn.

Nový Galaxy Note7 dostane zelenou baterii

galaxynote7_exchange_battery_main_2_f

A nemyslíme tím, že bude šetrnější pro životní prostředí. Jedná se o barvu ikony, která se u nových zařízení změní. U první generace je ikona baterie v bílé barvě, u té s novou baterií pak bude zelenou barvou. A to ve status liště, při zapnuté Always On funkci a také při podržení vypínacího tlačítka.

A co vy, jdete ho vyměnit, nebo teprve koupit nový?

zdroj: samsung.com, news.samsung.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)