Jak poznáte telefon Galaxy Note 7 s novou „bezpečnou“ baterií?

Telefon Galaxy Note 7 IMEI

Telefon Galaxy Note 7 je sice stále ještě oficiálně mimo trh a neměl by se prodávat, nicméně Samsung snad během následujících týdnů dodá na trh zařízení s novou baterií, která nemá problémy. Nyní bylo také odhaleno, jak u koupi rozeznat starý model, od toho nového.

Telefon Galaxy Note 7 se bude lišit v baterii a krabičce

Přímo na krabici bude jasně vyznačeno, že zařízení obsahuje bezpečnou baterii. Přesněji informaci naleznete u štítků s čárovým kódem a barvou zařízení. Identifikátorem bude kruhová nálepka s modrým S ve středu. Níže se můžete podívat, jak to bude zhruba vypadat.

Telefon Galaxy Note 7 IMEI

Jde to poznat i bez krabičky

Samozřejmě, ne vždycky máme přístup ke krabičce a z designu nepůjde nic poznat, protože tam Samsung nedělal žádné změny. Místo toho bude příští týden spuštěna pro telefony Galaxy Note 7 speciální databáze, kde si podle IMEI čísla bude moc každý zákazník zkontrolovat, zda se jedná o nový originál, nebo třeba doprodej starých kousků. Databázi nakonec spustil Samsung již nyní, na této stránce si můžete rovnou zkontrolovat váš telefon.

Celkově se stahuje zhruba 2,5 milionu zařízení, všem majitelům nabízí Samsung výměnu za nový, který již bude mít novou baterii. Samotný proces výměny začíná v některých státech již příští týden. Česká republika si musí ještě chvíli počkat, ale nemělo by se jednat o dlouhé čekání.

Máte v plánu stále koupit Samsung Galaxy Note 7?

zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)