Čeká nás další herní šílenství? Příští rok vychází oficiální Tamagotchi hra

tamagotchi hra android

Mnoho z vás si ještě určitě pamatuje Tamagotchi, malou kapesní elektronickou hračku, která největší boom zažila kolem roku 2000. Úkolem bylo udržet své zvířátko šťastné, což se provádělo hlavně pomocí krmení a hraní si se zvířátkem. Společnost Bandai Namco, která stojí i za původní kapesní verzí, nyní oznámila, že se chystá Tamagotchui hra. která už bude využívat chytré telefony.

Tamagotchi hra bude na telefonech mnohem pokročilejší

Je docela k neuvěření, že Tamagotchi v podobě mobilní hry vyjde poprvé až v roce 2018. Podle prozatím dostupných informací to vypadá na to, že v hned několika bodech připomíná Pokémon GO. Jednak nabízí podobnou vizuální stránku, ale hlavně bude také využívat rozšířenou realitu. Cíl hry ale bude jiný než v Pokémon GO. Nebudou se tu chytat postavičky, namísto toho se bude hráč starat o jednu.

My Tamagotchi Forever – Official Trailer – iOS/Android

My Tamagotchi Forever - Official Trailer - iOS/Android

Z traileru jsme se mnoho informací nedozvěděli, nicméně na úplném konci byly vidět i záběry ze hry a vypadá to, že ve hře bude celé městečko, podobně jako třeba v nedávno vydané hře Animal Crossing od Nintenda. Hra vyjde příští rok na Android i iOS.

Měli jste před lety svou Tamagotchi hračku?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)