TOPlist

Super Mario Run na Android je za rohem a rovnou s velkou aktualizací

Super Mario Run

Po více než čtvrt roce po iOS verzi, se dočkáme i na Androidu. Nintendo konečně oznámilo datum vydání Super Mario Run. Za pár dní už si zahrajeme po celém světě.

Super Mario Run pro Android přijde i s aktualizací 2.0.0

Slavný instalatér se poprvé oficiálně dostává na telefony s Androidem, a to rovnou s velkou aktualizací 2.0.0, která do hry přidává nové postavy ke hraní. Hra vychází z klasické hopsačky, kterou všichni známe, nicméně postavičky utíkají nekonečně dlouho, a to dokud nespadnete do nějaké pasti, nebo vás nepřátelské jednotky nezničí.

Introduction to Super Mario Run

Introduction to Super Mario Run

Na iOS má hra smíšené recenze, i přes to si ale hru stáhlo více než 78 milionů lidí. U Androidu se dá očekávat ještě větší číslo. Podobný úspěch, jako například u Pokémonů, se ale očekávat nedá, a to už třeba i díky tomu, že zdarma je k dispozici pouze demo pro odzkoušení. Plná hra se odemkne po zaplacení 10 dolarů, to je zhruba 250 Kč.

Nintendo na tento rok plánuje ještě minimálně jednu mobilní verzi své hry. Jako další by měl vyjít oblíbený Animal Crossing. Můžeme tak vidět, jak se Nintendo mění, kdy původně razantně odmítalo vydání mobilních her, nyní plánují vydávat dvě až tři hry ročně.

Super Mario Run
Super Mario Run

Těšíte se na Super Mario Run?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)