Chcete streamovat Android hry? BlueStacks má řešení

bluestacks

Streamovat Android aplikace a hry na internet není nic jednoduchého. Díky oblíbenému emulátoru BlueStacks to jde už na Twitch, nově ale podporuje i streamování na Facebook Live.

Streamování v BlueStacks se opět rozšířilo

Od dubna 2016 už uživatelé můžou streamovat Android hry na největší službu Twitch.tv. Funguje to poměrně dobře a až na několik her, se jedná o velmi dobrý způsob, jak dostat Android hry na streamovací služby. Od poslední aktualizace je navíc podporován i Facebook Live.

“Naše integrace Twitche byla jasnou ukázkou toho, kam se můžeme ubírat dále. Díky této nové expanzi na Facebook Live přidáváme další potenciální miliony diváků do ekosystému streamování,” řekl generální ředitel BlueStacks, Rosen Sharma. “Streamování je budoucnost, díky tomu, že lidé mají možnost spustit stream s jakoukoliv aplikací, vznikne mnoho zajímavého obsahu,” dodal Sharma.

Stream Your Apps to FaceBook Live with BlueStacks TV

Stream Your Apps to FaceBook Live with BlueStacks TV

Funguje každá aplikace

Pokud vám funguje aplikace v BlueStacks, tak vám automaticky půjde i streamovat. Stačí BlueStacks propojit s Facebookem a poté můžete streamovat všechno možné na vaši Timeline, kde ji uvidí vaši přátelé. Není potřeba žádného další programu.

Nová integrace je užitečná hlavně pro “vlivné” lidi, youtubery a streamery, kteří můžou vysílat přímo na Facebook, aniž by museli odkazovat na webové stránky třetích stran. Samozřejmě ale streamování bude fungovat komukoliv.

Sledujete někdy streamy z mobilních her?

zdroj: pocketgamer.biz

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)