TOPlist

Smartphone LG G5 obdržel Android 7.0 Nougat

Smartphone LG G5

Korejská společnost začala aktualizovat smartphone LG G5 na Android 7.0 Nougat. Prozatím jen v domovské Jižní Korei, ale již brzy by se měl update oficiálně dostat také na všechny ostatní trhy.

Nougat pro smartphone LG G5 bude patřit mezi první

Oznámení vydání aktualizace je téměř na den stejné se zprávou Googlu, podle které má mít Nougat zatím jen 0,3 % zařízení s Androidem. Taky se ještě ve stejný den oznámil beta program pro testování Androidu 7 pro Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge.

LG G5 - brada2

Samotné LG se moc přesně nepochlubilo, co přibude nového. Nicméně dá se očekávat, že systém bude velmi podobný tomu z LG V20, který už přišel rovnou z krabice s Androidem 7.0. Dá se říct, že se oproti Androidu 6.0.1 v G5 blíží opět trochu více čistému Androidu. Nicméně pořád v telefonu naleznete mnoho “vylepšení” od LG s hodně předinstalovanými službami a aplikacemi.

Co se týče aktualizace mimo Koreu, tak si ani samotné LG netroufá tvrdit něco přesnějšího. Cesta k updatu je dlouhá a vždy se může něco zvrtnout, co aktualizaci pozdrží. Takže si zatím musí uživatelé vystačit s větou, že aktualizace přijde v následujících týdnech, kterou LG napsalo v tiskové zprávě.

Vlastníte LG G5, jste s ním spokojeni?

Zdroje: TZ, androidcentral.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)