Hra Skullgirls: Mlátící se děvčata již brzy dorazí na Android

Skullgirls – náhleďák

Skullgirls je stylovou bojovou hrou od studia Lab Zero, známou především z velkých herních konzolí PlayStation 3 a PlayStation 4. Později se ale hra dostala na většinu moderních platforem, včetně Xboxu a PC, jen na mobilních telefonech jsme měli smůlu. Až doteď.

Skullgirls je neobyčejná mlátička. Milují ji všichni

Mezi konzolovými hráči byla hra velice oblíbená. Kdo by si totiž nezamiloval křehká děvčata bijící se mezi sebou. Místy lehce erotický náboj doprovází skvělá akční hudba, která herní prožitek ještě celý podtrhuje. Nenechte se ale zmýlit, hra nebyla úspěšná jen mezi muži, ale i mezi ženami. Ty byly rády, že existuje hra s jasnou převahou ženských charakterů, které nejsou jen do počtu. No a jak je asi jasné, muži měli své důvody k tomu, aby hru milovali.

Skullgirls Mobile Game Reveal Trailer

Skullgirls Mobile Game Reveal Trailer

Na webu studia Hidden Variables se nedávno objevila informace, že se hra chystá právě na mobilní zařízení s Androidem i iOS. Můžete na něm požádat o předčasný přístup, ale je zde jen maličká šance, že ho získáte.

Hra ale nebude úplně stejná jako konzolový originál. Zatímco původně se jednalo o přímočarou „rváčskou“ akci, kde stačilo mačkat všechna tlačítka po vzoru Tekkena nebo Street Fightera, mobilní verze hry bude obsahovat RPG prvky, díky kterým budete moci své charaktery vylepšovat.

Momentálně jsou zde dvě neznámé. Datum vydání a cena hry. Zatímco jsou Hidden Variables kritizováni za to, že hra má vyjít prostě někdy letos, cenu pro změnu neznáme vůbec. Můžeme tedy jen doufat v přijatelnou cenovku. Nepočítejme ale, že hra bude zdarma. Už jen proto, že by to nebylo fér vůči přispěvatelům na IndieGoGO.

Zdroj: engadget.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)