Skládací telefon Galaxy X blízko představení? Objevil se na webu Samsungu

telefon galaxy x

Skládací telefon Galaxy X je stále velmi záhadné zařízení, o kterém víme minimálně detailů. Jeden z nich by mělo být to, že má dva displeje. Druhá informace se týká představení, které by mělo proběhnout na začátku roku 2018. Této informaci nyní nasvědčuje i to, že se novinka od Samsungu objevila na krátkou chvíli na oficiálních stránkách podpory.

Skládací telefon Galaxy X je již za rohem

Potvrzuje to i stránka podpory Samsungu, kde se na malou chvíli nový model objevil. Nově tak známé kódové označení telefonu, které je SM-G888N0. Samotná stránka podpory pak neodhalila žádné novinky. Informace se dá využít tak, že oznámení skládacího telefonu od Samsungu je hodně blízko.

zpravy skladaci telefony galaxy x

Situaci budeme sledovat, hodně se spekuluje, že oznámení přijde na veletrhu CES 2018. Ten začíná 9. ledna 2018. Pokud jde o samotný telefon Galaxy X, tak se očekává, že bude mít dva displeje, podobně jako nedávno představený telefon ZTE Axon M.

Těšíte se na skládací telefon od Samsungu?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)