Samsung S8 bude dnes představen. K vidění bude rovnou i v Česku

Samsung Galaxy S8 v cr

Dnes odpoledne se nebude mluvit o ničem jiném, než o telefonu Samsung S8. Společnost představí dva telefony z řady Galaxy. Vodafone si nyní připravil speciální nabídku a žhavou novinku ukáže ještě dnes ve své prodejně v Praze.

Vodafone bude mít Samsung S8 jako první v ČR

S týdenním předstihem před ostatními distributory, bude Vodafone ukazovat fanouškům oba modely. A to Galaxy S8 i S8+. Telefony budou k vidění dnes v prodejně na Václavském náměstí od 18:00. Zároveň se otevře možnost předobjednat telefony, a to až do půlnoci 19. dubna. Odeslány k zákazníkům budou následující den. Vodafone tímto datem pravděpodobně prozradil, kdy se telefony dostanou na náš trh.

Galaxy S8 1

Pokud nejste z Prahy, nebo se nemůžete dostavit do prodejny, tak nemusíte zoufat. Vodafone rovněž prozradil, že do dalších prodejen se telefony Galaxy S8 a S8+ dostanou již 5. dubna, kde se na ně bude moct kdokoliv podívat. Představení telefonů Galaxy S8 a S8+ proběhne dnes odpoledne a my budeme přímo u toho v Londýně. Těšit se můžete na pěknou várku článků.

Půjdete se podívat na novinku od Samsungu?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)