Samsung Gear S3 dostává aktualizaci na Tizen 3.0. Jaké novinky přináší?

gear s3 aktualizace tizen 3.0

Tizen 3.0 se začal postupně uvolňovat a postupně je k dispozici ke stažení prostřednictvím aplikace Samsung Gear v telefonu. Co tahle významná aktualizace pro chytré hodinky Samsung Gear S3 přináší?

Tizen 3.0 přináší celou řadu novinek

Samsung Gear S3 jsou obecně považovány za jedny z nejlepších chytrých hodinek. Na trh se dostaly ke konci roku 2016 a až nyní obdržely významnou aktualizaci. Tizen 3.0 je součástí balíčku „Value Pack Update“, kterou společnost Samsung uvedla.

Nová verze systému Tizen se poprvé ukázala v hodinkách Gear Sport, které byly nedávno představeny. Takže se nejedná o tak překvapující novinky, vidět jsme je už mohli na jiných hodinkách. Jedno z největších vylepšení, které Samsung připravil, je mnohem větší zaměření na fitness funkce. Vylepšila se přesnost senzoru srdečního tepu, můžete přes hodinky přidávat jídlo, které jste snědli. Hodinky vám pak vypočítají kalorie.

Pokud jste si ale chytré hodinky nekoupili kvůli sportování, tak má pro vás Samsung také několik novinek. Nyní se dají vytvářet nové kontakty a události rovnou v hodinkách. Dále se dá také upravit možnost připomínek, a to třeba pro oznámení z webů.

samsung gear s3 tizen 3.0

Uživatelské rozhraní přináší několik menších změn. Widgety byly přepracovány, nyní ukazují více informací. Používání Tizenu se také vylepšilo, konečně se dá změnit uspořádání aplikací podle toho, jak byly v poslední době použity. Aplikace Samsung Gear v telefonu také obdržela modernější vzhled.

[aps_product_sz id=“409479″]

Vlastníte Samsung Gear S3? Obdrželi jste již aktualizaci na Tizen 3.0?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)