Samsung připravuje chytré hodinky Gear S3. Představí i luxusní edici?

Gear S

Minulý rok představil Samsung Gear S2. Hodinky, které přišly s kulatým ciferníkem, inovativním ovládáním a s vlastním prostředím Tizen. Samsung se rozhodl na ně navázat a na podzim by měl představit již třetí generaci. Současně byly představeny tři verze provedení. Klasická, sportovní a později i luxusní provedení. Nejinak by tomu mělo být u nástupce.

Gear S3 již na IFA v Berlíně

Nové hodinky od Samsungu by se podle zdroje měly představit na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně. Zajímavostí je, že Samsung znovu uvažuje o luxusní edici a snaží se držet krok s Apple a s jeho Watch Edition. Luxusní edice by se měla ukázat o půl roku později v rámci veletrhu Baselworld 2017 v březnu. Tento krok není žádným překvapením. Už při představení Gear S2 existovala, vedle sportovní a klasické verze, také speciální luxusnější verze od švýcarské firmy de Grisogono. Tehdy byla cenovka závratných 15 000$, což je v přepočtu 360 000 korun. Tehdejší hodinky se vyráběly ručně a produkovalo se jich pouhých 100 kusů měsíčně. Dá se předpokládat, že podobný výrobní proces bude i u nové generace. S tím souvisí i cena, u které se bohužel nedá čekat, že by se mohla dostat níž.

Gear S3 Premiérová spolupráce Samsungu a de Grisogono na hodinkách Gear S2

Podle slov viceprezidenta Samsungu pro marketing Lee Young-hee se jedná o spolupráci dvou firem, kdy každá z nich se na konečném produktu bude podílet svým jedinečným způsobem a tím, v čem každá firma vyniká. Samsung propůjčí hodinkám svoji technologii a de Grisogono vtiskne hodinkám styl, aby se mohly poměřovat, ať už s Apple Watch nebo i s klasickými mechanickými hodinkami.

Těšíte se na novou generaci Gear S3?

Zdroj: androidauthority.com.

Jan Vitásek
O Autorovi - Jan Vitásek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)