TOPlist

Majitelé Note7 dostanou velkou slevu na Samsung Galaxy S8 a Note8

Náhrada za Galaxy Note7 bude Samsung Galaxy S8 a Note8?

Před několika týdny se hovořilo, že Samsung připravuje nový kompenzační program pro majitele Galaxy Note7. Dnes se to potvrdilo. Novinkou jsou výrazné slevy na Samsung Galaxy S8 a Galaxy Note8, které by měly přijít na trh příští rok.

Samsung Galaxy S8 a Note8 za polovinu?

Prozatím to oficiálně oznámil Samsung v Jižní Koreji. Zákazníci, kteří si vyměnili Galaxy Note7 za Galaxy S7 nebo Galaxy S7 Edge, budou mít nárok na koupi nacházejících vlajkových lodí za poloviční cenu. Původně se dokonce spekulovalo, že budou telefony zdarma, to se ale nakonec nepotvrdilo.

A to není vše, uživatelé také budou mít poloviční slevu na opravu rozbitých displejů. Tohle všechno je v novém Galaxy Upgrade programu. Do něj se bude dát registrovat do konce listopadu. Prozatím není jasné jak, ale Samsung by již o tom měl brzy přinést informace.

Ti, kteří si již vyměnili své Note7 telefony za Galaxy S7 nebo S7 Edge, se budou moci také připojit do nového programu. Prozatím byl tento program vrácení oznámen pouze pro Jižní Koreu a není zcela jasné, jestli podobný kompenzační program bude i u nás.

Koupili byste si nadcházející vlajkové lodě Samsungu za polovinu ceny?

Zdroj: sammobile.com, samsung.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)