Samsung Galaxy S5 v limitované edici s krystaly Swarovski

Samsung Galaxy S5 v limitované edici s krystaly Swarovski

Korejská pobočka Samsungu na svém oficiálním YouTube kanálu zveřejnila dvanáctivteřinové propagační video, ve kterém prezentuje blížící se oznámení speciální edice své vlajkové lodi Galaxy S5. Ta se od ostatních variant bude lišit zadní stranou, která bude pokryta krystaly Swarovski. Z hlediska technických parametrů se ale bude jednat o běžnou „es pětku“, neboť nebývá zvykem, aby se limitované edice této značky lišily po hardwarové stránce od sériových kousků.

https://www.youtube.com/watch?v=aTLBCACEX2k

Oficiálně se tato verze bude jmenovat „Crystal Collection“ a na videu vypadá luxusně, elegantně, extravagantně a atraktivně. Oficiální představení, které odkryje případné další rozdíly a detaily, je plánováno na květen. Fanoušci tohoto stylu tak mohou začít spořit, byť cílová částka, kterou budou potřebovat, zatím není známa.

Samsung Galaxy S5 v limitované edici s krystaly Swarovski Samsung Galaxy S5 v limitované edici s krystaly Swarovski

Musíme ale upozornit na skutečnost, že video bylo zveřejněno korejskou divizí, což by v konečném důsledku mohlo znamenat omezenou dostupnost pouze na jihokorejském trhu.

V prosinci 2013 vznikla speciální edice Samsungu Galaxy S4, V prosinci 2013 vznikla speciální edice Samsungu Galaxy S4,

Spolupráce mezi Samsungem a firmou Swarovski rozhodně není ničím novým – v prosinci 2013 vzešla z tohoto spojení speciální edice Samsungu Galaxy S4, v únoru 2014 pak Samsung představil luxusní kryty a náramky pro Galaxy Note 3.

V únoru Samsung představil luxusní kryty a náramky pro Galaxy Note 3 V únoru Samsung představil luxusní kryty a náramky pro Galaxy Note 3

Co si myslíte o této verzi Samsung Galaxy S5? Pořídili byste si takový telefon? Dejte nám vědět své názory v komentářích pod článkem!

Zdroje: Droid Life, AndroidSPIN, Android and Me, Android Central, SamMobile.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)