TOPlist

Samsung chystá telefony Galaxy A6 i A6+: Hlavní parametry jsou známé

samsung galaxy a6 design podobny galaxy a8

Samsung brzy představí nové telefony Galaxy A6 a A6+. To už je známá informace hned z několika úniků. Dnes jsme se dočkali dalšího poodhalení a ve výsledku už tak máme velmi dobrou představu toho, co od obou telefonů čekat.

Samsung Galaxy A6 bude zajímavá střední třída

Základní model Galaxy A6 by měl dostat 5,6″ velký displej s rozlišením 2 220 x 1080 pixelů. O výkon se má starat Exynos 7870, který doplní 3GB RAM a 32 GB vnitřní paměti. Tyto parametry nejsou nic nového, známe je už od doby, kdy proběhly první benchmarky na tento telefon. Nyní tak byly akorát potvrzeny z dalšího zdroje.

samsung galaxy a8 (2018) Nové telefony můžou mít podobný design jako Galaxy A8 (2018)

Nově známe detaily o Samsung Galaxy A6+. Ten bude mít stejné rozlišení jako jeho menší brácha, displej však naroste na velikost 6 palců. Stejně tak se i v tomto případě bude jednat o Infinity displej. O výkon by se měl překvapivě starat Snapdragon 625, který mají doplnit 4 GB paměti RAM a 32 GB vnitřní paměti.

Představení těchto dvou telefonů by mělo proběhnout brzy. Do té doby tak berte informace výše jako oficiálně nepotvrzené. Po designové stránce se tyto novinky budou pravděpodobně hodně blížit k Samsung Galaxy A8 (2018).

Těšíte se na nové telefony Samsung Galaxy A6 a A6+?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)