Růžové HTC One M9 vybočí z davu a podpoří boj proti rakovině prsu

ruzove_htc_one_m9_ico

Růžové HTC? A proč ne?! Říjen je měsícem boje proti rakovině prsu a tchajwanská společnost HTC nemohla zůstat mimo hru, takže jako první krok věnovala částku 25 000 dolarů (asi 603 tisíc korun) nadaci pro výzkum této zákeřné choroby. Svým zákazníkům pak nabízí hned několik způsobů, jak se zapojit do boje proti nemoci, kterou onemocní během svého života každá osmá žena.

První možnost je věnovat libovolný finanční obnos na konto Breast Cancer Research Foundation. Dále na webu HTC.com firma zřídila speciální růžovou sekci, kde pořídíte například růžová značková pouzdra, na která výrobce poskytuje 30% slevu (HTC Dot View™ Ice je zlevněno z 49,99 dolarů na 39,99, HTC Dot View™ Premium ze 39,99 na 27,99 a HTC Clear Shield z původních 19,99 na 13,99 dolarů).

Růžové HTC: se stužkou, nebo bez

Asi nejzajímavějším artefaktem, nabízeným v rámci boje proti rakovině prsu, je růžové HTC One M9 – tedy limitovaná edice, která určitě vynikne v davu převážně černých či bílých zařízení. Telefon lze pořídit v čistě růžové, nebo ve verzi se stužkou na zadní straně, která je symbolem boje proti rakovině. Obě varianty stojí 649 dolarů (asi 15 600 Kč), přičemž část ceny jde na podporu dobré věci.

Pokud se vám růžová varianta zalíbí, pak můžete brát přispění na boj proti rakovině jako příjemný bonus. V ceně jsou navíc obal Dot View, kredit ve výši 100 dolarů na nákupy v Obchodě Play a doprava zdarma, tedy dárky v hodnotě bezmála 150 dolarů. Nabídka je časově omezená – růžové HTC One M9 v těchto variantách bude k dispozici pouze do konce měsíce října, respektive do vyprodání zásob.

Růžové HTC na podporu boje proti rakovině Růžové HTC na podporu boje proti rakovině

Kromě růžové barvy nabídne HTC One M9 standardní výbavu, obvyklou pro tento model, tedy 5″ displej s rozlišením 1080p, procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 GB interního úložiště, 20MPx fotoaparát a akumulátor s kapacitou 2840 mAh.

Zda bude růžové HTC One M9 dostupné v Česku není v tuto chvíli známo.

Zdroje: Android Authority, HTC, Phone Arena, Android Police.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)