Nový RollerCoaster Tycoon Touch je zdarma. Nabídne pěknou 3D grafiku

RollerCoaster Tycoon Touch

Už podle názvu je jasné, že RollerCoaster Tycoon Touch je od začátku stavěn na mobilní telefony s dotykovou obrazovkou. Dostal také nový grafický kabát a již zanedlouho jej bude moct kdokoliv hrát.

RollerCoaster Tycoon Touch je od začátku vyvíjen pro telefony

Není to zase tak dlouho, kdy jsme psali o RollerCoaster Tycoon Classic, což bylo převedení klasických dílů z PC na dotyková zařízení. Díky tomu, že Classic byl původně stavěn pro hraní s myší, nemusel to být pro každého příliš dobrý zážitek. To vše by ale měl změnit RollerCoaster Tycoon Touch, který přichází s velmi pěknou 3D grafikou a ovládáním, které je na míru ušité mobilním telefonům.

RollerCoaster Tycoon Touch – Official iOS Launch Trailer

RollerCoaster Tycoon Touch - Official iOS Launch Trailer

Dále ve hře nechybí karty, díky kterým půjdou tvořit odlišné parky. Mise a úkoly také nechybí. Editor vlastních atrakcí a stovky různých předmětů, které se dají do parku vložit, podle vývojářů je ve hře nejvíce obsahu, ze všech mobilních RollerCoaster Tycoon her. A i když je hra tvořena pro mobilní telefony, nezapomnělo se ani na management parku.

Hra již vyšla pro iOS, kde se dá zdarma stahovat s tím, že obsahuje mikrotransakce. Na Android verzi si ještě musíme chvíli počkat, mělo by to ale být do konce února, rovněž bude free to play.

Vyzkoušíte nový díl RollerCoaster Tycoon? Nebo máte radši klasické díly?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)